Vaata täpsemat ajakava SIIT

NRC Estonia Pop-Up välitreeningute sari alguse 5. augustil, kui kell 07:30 kui tehti start Rahvusooperi Estonia eest. Varavalges osales treeningul lausa 25 jooksusõpra, kes pidasid naeratusega vastu 55-minutit kestva jooksu-intervalltreeningu.

Treeneriteks olid Nike+ Run Club´i Erik Jagor ja Kristiina Stõkova, kellest esimene viis läbi treeningu esimese osa, milleks oli lühem soojendusjooks, venitus- ning jooksuharjutused sirglõikudel. Ühtlasi pidas noormees osalejatele ka hea jooksutehnika ABC kiirloengu, kus tõi välja kõik olulised nüansid, millele jooksmise, eriti kiirenduste, ajal tähelepanu pöörata.

Treeningu teises pooles sörkisid osalejad Vabaduse väljakule, kus juba Kristiina eestvedamisel tehti treppidel intervalli ning üldkehalisi harjutusi lihastoonuse tõstmiseks ja vastupidavuse arendamiseks. Osaleja Marten Lauri kommentaar: „25 inimesega Vabaduse väljakul trepijooksu teha - seda iga päev ei näe. Tasus tulla!“ reedab, et treeningjärgne emotsioon on hea ja kindlasti ei tasu väljakutset karta!

Lõpetuseks sörgiti tagasi Estonia ette, kus tehti ka korralik venitus ja PULS Nutrition jagas osalejatele tööpäeva jätkamiseks vajaliku energia taastuseks valgu- ja energiabatoone.

Lisaks toimusid avanädalal treeningud ka neljapäeval, 6. augustil Nõmmel, kus Maarja Pütsepa juhendamisel võeti vastu väljakutse teha kiirendusi liivaluidetel ning laupäeval, 8. augustil, kui NRC tiim sõitis suvepealinna, et teha pärnakatele üks korralik Kahe Silla Jooksu soojendus.

NRC Pop-Up sarja panustavad: Terve Eesti eest!, AS Jalajälg, Nike Esinduskauplused, PULS Nutrition, Kalevi Staadion, MyFitness AS, sYnlab Eesti labor, Vitamiin Well, NOBE Aloe Vera, Ajakiri SPORT, Ajakiri Jooksja, AS Balsnack, Musculus, Teaduskeskus AHHAA, Rakvere Linnus, Cinamon Tartu.

NRC varahommikune treening
NRC varahommikune treening
NRC varahommikune treening
NRC varahommikune treening
NRC varahommikune treening
NRC varahommikune treening