2. detsember
Loengusarjad TREENI TEADLIKULT ja TERVISE JA LIIKUMISE ÜLIKOOL

Treeni Teadlikult seekordses loengus räägitakse kehalise võimekuse ja terviseseisundi hindamise testidest. Loengut peab TLÜ lektor Kristi Pedak. Kuna jõulud ei ole enam kaugel, siis Tervise ja Liikumise Ülikoolis räägib lektor Saima Kuu seekord jõu- ja hingamisharjutustest jõululõuna järgselt.

Loe rohkem loengusarjade Treeni Teadlikult ja Tervise ja Liikumise Ülikooli kohta!

5. detsember
Sõudeergomeetrite võistlus

Oled jõusaalis sõudeergomeetril sooja teinud ja mõelnud, kuidas sel alal võistelda oleks? Nüüd on sul see võimalus! 5. detsembril on kõigil huvilistel võimalus Luunja Keskkoolis sõudeergomeetritel mõõtu võtta. Osaleda saab nii individuaalvõistlusel kui meeskonnavõistlusel. Parimatele ka auhinnad!

Rohkem infot SIIT!

6. detsember
Mispo talvemaraton

Uskumatu, aga ka detsembris saab veel maratoni läbida. Start antakse kell 11.00 Vändra staadioni juurest. Läbida saab maratoni, poolmaratoni aga ka lühemaid jooksu või käimisdistantse. Iga lõpetaja saab lisaks medalile ka ehtsad Mispo sussid !

Lisainfo SIIT!

7. detsember
VIII Jõhvi sulgpalli seeriavõistlus

Taas saavad kõik soovijad sulgpalli mängida, seekord Jõhvis! Mängida saab individuaalselt, aga ka paarimängudes. Mänguväljakuid on kuus ning võistlussüsteem sõltub mängijate arvust. Igal etapil on parimatele ka auhinnad.

Lisainfot leiad SIIT!