Orienteerumispäevakud üle Eesti

Tallinnas, Tartus, Põlvas ja mujal Eestis jätkuvad orienteerumispäevakute erinevad etapid. Täpsemat infot otsi oma maakonna orienteerumisklubi koduleheküljelt! 

Näiteks Tallinna terviseteisipäevaku info!

27. august
Moller Auto Pärnu jalgrattasari 2014, X etapp

Jalgrattasarja eesmärgiks on populariseerida rattasõitu ja tutvustada seda kui kõigile sobivat võistlussporti, ühtlasi tutvustada uusi rattaradu Pärnus ja selle lähedal. Jalgrattasari on hea võimalus treeningute mitmekesistamiseks, treenituse kontrollimiseks ja parandamiseks ning võrdlusmomendi saamiseks teiste ratturitega. Oodatud on kõik jalgrattahuvilised, eriti aga noored, alles sporditee alguses olevad ratturid. 

Täpsem info SIIT!

28. august
Võru staadionijooksusari 2014 VIII etapp

Sarja viimasel etapil saab mõõtu võtta 2 miili ning 400m jookus. Sarja eesmärk on ühendada sportlikest eluviisidest lugupidavaid võrumaalasi, julgustada kohalikke tipp-, harrastus- ja tervisesportlasi osalema ühistel Võrumaa spordisündmustel. Populariseerida jooksuharrastust kevadest sügiseni.

Täpsem info SIIT!

29. AUGUST
Püssi Mõisajooks 

Ida-Virumaal, Lüganuse vallas saab ennast proovile panna Püssi Mõisajooksul. Joosta tuleb Püssi klubi eest Lüganusele ja tagasi. Iga distantsi läbinud võistleja saab vimpli. Iga etappi kolme kiiremat igas vanusegrupis autasustatakse diplomiga. Võistelda saab vanuseklassides M15-17, M18-29, M30-39, M40-49, M50-59.

Täpsem info SIIT!

30. AUGUST
Jooks ümber Ülemiste järve

Jooksusõbrale ei vaja jooks ümber Ülemiste järve tutvustamist. 42. jooks ümber Ülemiste järve toimub laupäeval, 30.augustil võistlukeskusega Tallinna Veepuhastusjaamas. Start 42.jooksule ümber Ülemiste järve on kell 12.00 ja distants on 14 km. Start 11.Ülemiste metsajooksule on kell 12.00 ja distants 5,5 km.

Täpsem info SIIT!


30. AUGUST
Heategevuslik-meelelahutuslik tenniselauapäevak “Tai breik” 

Mäletate veel Aleksei Tammiste ja Jaan Taltsi kihlvedu? „Tai Breik“ on heategevuslik-meelelahutuslik tenniselaupäevak, mille kulminatsiooniks on ettevõtja Jaanus Otsa ja näitleja Tarvo Kralli enneolematu tennisematš. Kuivõrd Tarvo Krall ei olnud veel 2014. aasta juuli alguse seisuga tennisereketit eales käes hoidnud, on mängu üheks tingimuseks see, et Jaanus Otsa hoiab matši kestel vasakus käes kohvrit. Kohvri valib vastavalt kokkuleppele Krall. Show toimub Liikumisaasta 2014 programmi raames. Tenniselaupäevaku „Tai Breik“ kogu piletitulu läheb noore Eesti tennisetalendi Kenneth Raisma treeningute toetuseks. Terve laupäeva kestvat pereüritust saadab muusikaline programm, mille käigus astuvad üles Liis Lemsalu ja Ott Lepland. Tarvo Kralli ja Jaanus Otsa matšile eelnevad mõnede tuntud Eesti tennisistide näidismängud.

Pileti saad osta SIIT!