21. oktoober
Loengusarjad TREENI TEADLIKULT ja TERVISE JA LIIKUMISE ÜLIKOOL

Hooaeg on läbi, kuidas ennast vormis hoida? Jooksutreener Ahto Tatter jagab nõuandeid treeningutest hooajavälisel ajal. Tervise ja Liikumise Ülikooli seekordse loengu teemaks on arterite ja veenide haigused, liikumisravi erisused ja efektiivsus.

Loe rohkem loengusarjade Treeni Teadlikult ja Tervise ja Liikumise Ülikooli kohta!

25. oktoober
XIII KoKu jooks

Koku võidujooksul saavad startida 2–3 liikmelised võistkonnad.
Kuna tegu on võistkondliku võistlusega, siis võistkond peab püsima nii rajal kui punktides koos ning ei tohi kaotada silmsidet. Tasavägise võistlusekorral arvestatakse koht viimase võistkonnaliikme jõudmisel üle finišijoon e. Võimalus orienteeruda ühes looduskaunimas piirkonnas Eestimaal! Rada kulgeb valdavalt hea ja väga hea läbitavusega männi ja segametsas. Pikemal rajal ilmestab valdavat mõhnastikutüüpi maastiku
järskude nõlvadega Piusa jõe ürgorg ja suured tasased soomassiivid.Lühem rada kulgeb enamjaolt Mustoja mõhnastikul, mida iseloomustavad keerulised küngas lohk süsteemid.

Rohkem infot SIIT!

26. oktoober
Krusensterni jooks

Rapla maakonnast, Hagudi mõisast pärit meresõitja Adam Johann von Krusensterni järgi nimetatud jooks toimub sel aastal juba 23. korda. Start 4,2 kilomeetrisele distantsile antakse kell 13.00, Purila bussipeatusest. Finiš on Krusensterni sünnikohas, Hagudi mõisas, kus osavõtjaid ootab vesi, maiustus ning kuum tee.

Lisainfot leiad SIIT!

26. okotoober
Kahe Staadioni jooks

Pärnu Kahe Silla klubi hooaja lõppu tähistab oktoobris Pärnus toimuv traditsiooniline Kahe Staadioni jooks ning käijatele/kepikõndijatele mõeldud Kahe Staadioni retk. Esimese Kahe Staadioni jooksu toimumisest on möödunud juba enam kui 25 aastat!

Suvepealinna rannapiirkonda läbivale, nüüdsest ca 7,6 km pikkusele Kahe Staadioni jooksule ning -retkele antakse start Pärnu Raeküla staadionilt. Vahelduval pinnasel kulgeva distantsi finiš on aga Rannastaadionil (endine Kalevi staadion). Loomulikult on sportima oodatud ka kõik lapsed – neile mõeldud jooksud toimuvad Rannastaadionil.

Kahe Staadioni jooks on olnud ühtlasi Pärnu Kahe Silla klubi kolmikürituse viimaseks etapiks. Tänavu oodatakse starti kuni 800 inimest. Kahe Silla klubi kutsub kõiki sügisesse suvepealinna sportima!

Lisainfot leiad SIIT!