11. november
Loengusarjad TREENI TEADLIKULT ja TERVISE JA LIIKUMISE ÜLIKOOL

Milliste harjutustega toetada treeninguid talvel ja kuidas minna vastu kevadele? Treeninguid toetavast harjutusvarast talveks ja kevadhooaja ettevalmistuseks räägib füsioterapeut Katre Lust-Mardna. Tervise ja Liikumise Ülikoolis räägib emeriitprofessor Tiiu Olm ainevahetushaiguste (rasvumine, suhkurtõbi, kilpnäärmehaigused) ravist kehaliste koormuste abil .

Loe rohkem loengusarjade Treeni Teadlikult ja Tervise ja Liikumise Ülikooli kohta!


14 - 16. november

A. Kanepi memoriaal lauatennises

Võistlus, mis mälestab Albert-Viktor Kanepit, Eesti koondise liiget ning NL-i ja Eesti meistrit. Võistlused toimuvad Haapsalu Wiedmanni Spordihoones. Nautida saab kõrgemal tasemel lauatennist, aga osaleda ka igamehe paaristurniiril või rahvaliigas!

Lisainfo SIIT!

16. november
seminar "Spordipsühholoogia"

Tallinna lähedal, Sauel leiab aset seminar, mis pakub uut ja huvitavat nii sportlastele, treeneritele, kui ka lapsevanematele, kelle laps mõnda spordiala harrastab. Käsitletakse ärevust ja keskendumist, räägitakse motivatsioonist spordis ning tervislikust toitumisest. Loengut peab psühholoogia magister ning tuntud vabavõitleja Jorgen Matsi.

Lisainfot leiad SIIT!


Meestenädal Meritoni spordiklubis

Mehed saavad terve nädala vältel oma jõu ja osavuse proovile panna Meritoni spordiklubis! Mõõtu saab võtta näiteks sõudeergomeetris, rinnalt surumises või lõuatõmmetes. Parimatele on välja pandud auhinnad. Lisaks on meestel suurepärane võimalus teha kaasa eritreening osaviskaja Risto Mätasega.

Rohkem infot SIIT!