“Meil on heameel laiendada oma tegevusi Eestist väljapoole - Lätti. City Fitness on Läti turuliider oma seitsme klubiga Riia kesklinnas. Meie eesmärgiks on jätkata City Fitnessi kasvu. Täna on City Fitnessi seitsmes klubis kokku 100 pühendunud töötajat ning ligikaudu 8000 klubiliiget. Kavatseme täiustada olemasolevaid klubisid ning kindlasti avada ka uusi. Juba 2014. aastal on plaanis avada uus suure formaadiga spordiklubi Riias,” rääkis My Fitness AS-i juhatuse esimees Erkki Torn.

“Meie missiooniks on parandada Eesti ja Läti inimeste elukvaliteeti, avades väga hea hinna ja kvaliteedi suhtega spordiklubisid mõlemas riigis,” kinnitas Erkki Torn.

Lau Stig Nielsen kommenteeris: “Olen juhtinud City Fitnessi 15 aastat ja mul on hea meel müüa ettevõte edasi sellisele tugevale operaatorile nagu MyFitness. Möödunud aastad on olnud väga põnevad ja täna tunnen suurt uhkust selle üle, mida City Fitness on saavutanud. MyFitness on innovaatiline fitness-operaator ja tugev turuliider Eestis. Kahe ettevõtte vahel on tugev süneriga ja usun, et vastastikused tugevused viivad positiivsete arenguteni mõlemas riigis.”

City Fitnessi juhataja Ēriks Nadziņš lisas: “Ootan põnevusega tulevast koostööd MyFitnessi meeskonnaga. Olen kursis nende kontseptsiooniga ja nähes praegust kasvu Eestis, olen tuleviku osas kindel. Koostöös on võimalik jätkata klubide arendamist veelgi kiiremini ja avada uusi spordiklubisid. Omavaheline integratsioon ja kogemuste vahetamine aitavad tuua Lätti uusi treening-kontseptsioone ning tõsta meie liikmete rahulolu.”

Tehingut finantseeris SEB Pank Eesti. “MyFitness on oma valdkonna liider tänu tugevale juhtkonnale ning omanikele. Riia suurima spordiklubi ja tuntud brändi omandamine on väga ambitsioonikas samm. Usume MyFitnessi äriplaani ning toetame seda tehingu finantseerimisega,” lisas Martti Talgre, SEB Panga korporatiivklientide osakonna juhataja.

MyFitness on 2008. aastal asutatud Eesti suurim spordiklubide kett. Klubiketti kuulub 10 spordiklubi viies Eesti linnas (Tallinn, Tartu, Narva, Pärnu ja Viljandi). MyFitnessil on üle 18 000 aktiivse liikme ning üle 200 töötaja. 2013. aastal kasvas MyFitnessi käive 39% jõudes 4,6 mln euroni.

Ostjaid nõustasid advokaadibüroo Tark Grunte Sutkiene (Riia) ja Kromann Reumert (Kopenhagen) ning auditeerimis ja ärinõustamise ettevõte Grant Thornton Rimess (Riia ja Tallinn).

Tehingu detailid on konfidentsiaalsed.