Kuna üle Euroopa toimub ligi 3000 liikumissündmust ja liikumispisik juba levib, siis on käima lükatud ka riikidevaheline Endomondo arvestus, kus mõõtu saab võtta teiste Euroopa riikidega. Loeb see, kes kui palju kaloreid kulutada jõuab, arvesse lähevad kalorid, mis on kulutatud 29. septembrist kuni 6. oktoobrini.

Praegu on rahvusvahelises arvestuses esimesel kohal Ukraina tiim, kes on kulutanud 162 kilokalorit. Eesti on 18. kohal 21 kcal-ga. Soome, Leedu ja Läti on vastavalt  seitsmendal, üheksandal ja kümnendal kohal. Numbrid muutuvad aga iga hetkega.

Seega, oled Sa valmis andma terve nädal hagu ja kindlustama, et Eesti võidab üleeuroopalise arvestuse või vähemalt naaberriike? Igasugune liikumine loeb ja kõigil on võimalus võita!

Selleks tuleb vaid MOVE Weeki kodulehel liituda Eesti tiimiga ja hakata liikuma! Seda saab teha SIIN.

Osalejate vahel loositakse välja 11 auhinda. Loosiauhindadeks on spordikaamera ja spordivarustus (x10).

Endomondo näol on tegemist kasuliku mobiilirakendusega treeningu mõõtmiseks, et jälgida, kuidas trenn välja tuli ja milline on olnud areng. Seejuures mõõdetakse ajakulu, distantsi, kiirust, keskmist kilomeetri läbimise aega, pulsisagedust jms.

Hea lugeja! See artikkel on saadetud läbi Delfi "Saada kaastöö" rubriigi. Kirjuta huvitavatest üritustest, õpetlikest kogemustest ja muust põnevast ka sina!