2015. aasta ennustuste kokkuvõte
Eelmise aasta lõpul ennustasid erinevad sportlased, spordiajakirjanikud ning ka EOK ja Pafi esindajad, kuidas meie sportlastel 2015. aastal läheb. Ennustama pidi nelja erinevat tulemust: mitu medalit saavad Eesti vehklejad MM-il, millise koha Ott Tänak ja Raigo Mõlder WRC-sarjas, kas Eesti korvpallikoondis pääseb EM-il alagrupist edasi ning mitu medalit teenivad Eesti sportlased täiskasvanute tiitlivõistlustelt.

2015 Paf spordiaasta täpseim ennustaja oli Õhtuleht
2015. a ennustusi kokku võttes osutus täpseimaks Õhtulehe sporditoimetus, kes pälvis auhinnaks õiguse suunata EOK peasponsori Pafi poolt välja pandud 500-eurone toetussumma enda poolt valitud spordiorganisatsioonile. Õhtulehe valikuks oli Eesti Elektriratastooli Saalihoki klubi meeskond, kes on seadnud eesmärgiks alustada mängimist Soome elektriratastooli saalihoki kõrgeimas liigas.

2016. spordiaasta ennustusse kaasati erinevate meediaväljaannete sporditoimetuste kõrvale taas ka sportlasi. Sel aastal lõid kaasa sõudja Kaspar Taimsoo ja parasportlane, ujuja Kardo Ploomipuu.

Uued ennustusküsimused 2016. aasta kohta olid:
* Mitu medalit saavad Eesti sportlased Rio olümpialt?
* Mitu medalit võidavad Eesti sportlased täiskasvanute tiitlivõistlustelt?
* Mitu medalit saavad Eesti sportlased Rio paraolümpialt?
* Kas Anett Kontaveit jõuab 2016. aastal WTAs 50 parema hulka?
* Kes võidab 2016. a jalgpalli EMi?

2016. a ennustused
“Põnev on jälgida meie sportlaste tegemisi, kui on tehtud nende soorituse kohta ka ennustused,” kommenteeris ennustusvõistlust mänguportaali Paf juht Allar Levandi. “Ootused ja lootused täitusid osaliselt. Aga see ongi sport ja sellepärast me sporti ka armastame. Spordiaasta 2015 ennustuse võitja Õhtuleht näitab, et sporti tunnevad kõige paremini ikka ajakirjanikud. 2016. aasta ennustused aga näitavad, et Rio olümpialt ootavad kõik medalit ja ilma pole mõtet tagasi tulla. Soovime edu meie sportlastele ja spordiametnikele uuel aastal!”

Kõige optimistlikum Rio olümpiamängude medalite osas oli Kaspar Taimsoo Eesti neljapaadist, kes pakkus Eesti medalisaagiks neli medalit.

Ennustuse võitja selgub aasta pärast ning ka siis saab parim ennustaja määrata, kellele 500-eurone toetus läheb.