Loengus saab ülevaate:

- kuidas lugeda keha poolt antavaid signaale
- mis võtteid kasutada Hiina meditsiinist kui tervis hakkab käest minema
- kuidas saavutada sisemine harmoonia
- millega toetada tervist ja sportliku sooritust

Nii hiina meditsiin, kui tervisevõimlemine ja hiina võitluskunstid põhinevad kõik taoistlikul elufilosoofial. Taoism rõhutab loodusega kooskõlas elamist ja tasakaalu ning harmooniat yini (vesi) ja yangi (tuli) vahel. Kui me oleme sisemiselt harmoonias ja elame tasakaalus keskkonnaga, paraneb tervis ja sportlik sooritus. Loengul tuleb juttu hiina meditsiini põhitõdedest, kuidas lugeda keha poolt antavaid signaale ja märke ning mida ette võtta, kui tervis hakkab käest minema.

Rene Bürkland on Hiina meditsiini arst ning qigongi õpetaja, omab teadmisi hiina meditsiinivaldkonnas, on õppinud Tartu Ülikooli arstiteaduskonnas, Tallinna Ülikoolis psühholoogiat ning lõpetanud Beijingi Hiina meditsiini ülikooli nõelravi, hiina massaaži ja hiina taimravi eriala ning omab ka juhtimiskogemust. Lisaks oma praktisele Tervise Alkeemina on Ta on andnud välja mitmeid erialaseid raamatuid ja täiendab end pidevalt Hiinas.

Hiina meditsiiniline praktiline loeng toimub Tallinna Ülikooli õppehoones Räägu 49, Tallinn. Loengu pikkus on orienteeruvalt 1,5 tundi. Osavõtutasu on vaid 5 eurot (maksmine kohapeal, sularahas). Oma osalemissoovist anna palun teada registreerimise vormil: http://www.tlu.ee/et/Loodus-ja-terviseteaduste-instituut/Taiendkoolitused/Koolituskalender/Treeni-teadlikult