Korraldustiimi liige, Katriina Maidla, loodab et üritusele tuleb rohkelt osalejaid, lisades, et päeva eesmärk on koguda annetusi vähiravifondi "Kingitud Elu" toetuseks. Treeningpäeva õnnestumisele aitavad kaasa Eesti Jalgpalli Liit, Fredi Vöörmani Tenniseakadeemia ning MyFitnessi rühmatreeningute ala treenerid. Päevale on oodatud kõik tervisespordihuvilised. Tegevus toimub kolmel erineval väljakul. Ühel neist on põnevad treeningud, teisele on oodatud kõik jalgpallisõbrad. Külaline on Martin Reim. Kolmandal toimuvad tennisekoolitused lastele ja täiskasvanutele.

10 põhjust, miks tulla:

Korraldustiimi liige, Katriina Maidla, toob välja 5 põhjust, miks võiks osalema tulla:

1. Peamine põhjus tulemiseks on võimalus kinkida elu inimesele, kes peab rasket võitlust vähiga!

2. Tule laupäeval kodust välja ja tee endale ja perele see päev eriliseks!

3. Suurepärased rühmatreeningud igale maitsele. Kolme tunni sisse mahub väga erineva sisuga treeninguid. Alustada saab lihtsa tantsulise liikumisega, kuid sellest järgmine trenn, bodyattack, nõuab juba suurt füüsilist pingutust. Unustatud ei ole ka body and mind tunde armastavaid inimesi – bodybalance treeningusse ootavad teid Myfitnessi treenerid, Eva ja Gina. Treeningpäev lõpeb paljude lemmiku, Zumbaga, kus on ainulaadne võimalus tantsida lives esinevate Getter Jaani ja Uku Suvistega koos!

4. Võimalus on tulla koos perega. Lisaks rühmatreeningutele saavad nii poisid kui tüdrukud sisustada aega Eesti Jalgpalli Liidu treenerite juhendamisel. Fredi Vöörmani Tenniseakadeemia pakub tennise algõpet kõigile huvilistele.

5. Tule ja tunne end hästi, nii vaimselt kui füüsiliselt. Alusta advendiaega heateoga endale ja abivajajatele.

Päevajuht Mirko Miilits lisab 5 põhjust:

1. Meil kõigil läheb süda soojaks, kui saame kellelegi head teha. Aidates neid, kes ennast ise ei saa aidata, teeme midagi vajalikku, inimlikku ja olulist. See on oluline päev ja võimalus!

2. Mitmekesine programm rohkete treeningute ja meelelahutusega. Tule tee trenni, naudi Uku Suviste ja Getter Jaani esinemist ning osale auhinnamängudes ja heategevusoksjonil. Kindlasti tuleb teguderohke päev igas mõttes.

3. Hea võimalus tutvuda Viimsi Tenniskeskusega ja erinevate rühmatreeningutega tipptreenerite eestvedamisel.

4. Hea võimalus korraks aeg maha võtta ja oma tegutsemiste suunad ja põhjused üle tunnetada.

5. Päev võib meelde tuletada, kui väärtuslik on elu ning kui tänulik võiks olla iga inimene hea tervise eest. See päev võiks anda inimestele juurde elujulgust, julgust tõepoolest elada ja oma aega hästi kasutada, sest iga päev ongi suur kingitus ning tervis ja aeg suurimad varandused.

Uksed avatakse kell 11:30

Vähiravifondi „Kingitud elu“ eesmärk on aidata vähihaigeid, keda ei toeta haigekassa ehk kes peavad oma elupäästvad ravimid ise välja ostma. Kurb tõsiasi on aga see, et moodsad ja personaalsed täisväärtuslikke elupäevi pikendavad vähiravimid on väga kallid – Ühe kuu doos maksab enamasti tuhandeid eurosid. “Kingitud elu” fond aitabki patsientidel niisuguseid ravimeid osta. Üheksa tegevuskuuga on fond toetanud üheksat inimest vanuses 20-76.

Tennisekeskuse fuajees on vabatahtlikud annetuskastidega. Annetuse saab teha ka pangakaardiga. Avatud on annetustelefonid. Fondi esindaja, Toivo Tänavsuu, tänab kõiki, kes on oma panuse juba “Kingitud elu” fondi vähihaigete heaks andnud ja ka neid, kel plaanis seda teha. Väike annetus terve inimese jaoks võib olla elu suurim kingitus vähiga võitlevale abivajajale ja tema perekonnale. Fond leiab, et viimane asi, millele üle vähihaige inimene peaks muretsema, on see, kas ta jaksab endale soetada hädavajaliku ravimi.

Annetusi kogudes on fondi missioon “ravida” ka Eesti ühiskonda, avades eestimaalaste südameid abivajajatele ning propageerides heategevust kui elustiili. Iga euro “Kingitud elu” fondis aitab pikendada kellegi elu.

Üritus toimub 4. tsoonis tenniseväljakutel

1.väljak – lava treeningute jaoks

1. Väljaku ajakava:

12.00 – 12.25 Easy Warm Up Dance (Inger Gornischeff ja Ave Tõitoja)

12.30 – 13.10 Les Mills BodyAttack (Matti Berg, Merje Kask, Kadi Kuslap)

13.15 – 13.55 Les Mills BodyBalance (Eva Ottas, Gina Laagus )

14.00 – 15.00 Zumba (Mariann Kilg, Katriina Maidla, Liila Lõuk, Elke Roosileht)

2. väljak – tegevust koordineerib Eesti Jalgpalli Liit.

Vastavalt osalejate arvule korraldavad 12.00-15.00 erinevaid harjutusi, teatevõistlusi, löögimänge, zongleerimist, väikeseid mänge. Auhindadeks kuni 30 jalgpalli, koondise postkaardid jne.

Heategevuslik oksjon– koondise särk koondise mängijate autogrammidega ja valge pall koondise mängijate autogrammidega. Külaline: Martin Reim.

3. ja 4. väljak – tegevusi koordineerib Fredi Vöörmani Tenniseakadeemiast

1. Lastele tennise tutvustus/koolitus

2. Täiskasvanute tenniseõppe koolituse.

Miilits ja Maidla soovivad kõigile rohkem hoolimist ja avatud südant.