Vaata seminari programmi Pärnu Kahe Silla Klubi kodulehelt SIIT.

Loomeinimesena tuntud Margus Konnula aka Contra on aktiivne harrastussportlane. Margus sõnab enda seminari teemakäsitluse kohta: „Kui kasutada lihtsaimat matemaatikat, võib vabalt tunduda, et sportimiseks kulutatud aeg on raisatud millegi olulisema arvelt. Õnneks kehtivad tegelikkuses hoopis keerulisemad võrrandid.“

Raio Piiroja arutleb, kuidas üldse leida endas sisemine motivatsioon liikumiseks ning kuidas liikuda tervislikult ja endast hoolivalt.

Maris Kajari innustab kuulajaid veetma kvaliteetaega perega. Seminari soojenduseks soovitab Maris osalejatel mõelda mõnele küsimusele. Kas lapsi peaks üldse arvuti/nutitelefoni juurest ära ajama? Mis on sinu lapse lemmikvärv, -tegevus, -mäng?

Psühholoog ning kergejõustiku treenerina tegelev Kaire Külaots arutleb seminaril, kuidas selgitada noortele, et võit ei ole spordi juures olulisim. Teema sissejuhatuseks viitab Kaire Daniel Golemani mõttele: „Nii motiiv kui emotsioon pärinevad ühest ladinakeelsest tüvest (motere), mis on “liikuma”. Emotsioon on see, mis paneb meid liikuma, oma eesmärkide poole püüdlema; emotsioonid toidavad meie motivatsiooni ja motiivid omakorda juhivad meie mõtlemist ja vormivad tegevust.“

Seminaripäeva õhtul saavad huvilised joosta Jaansoni rajal koos Roman Fostiga ning teha soojendust järgmisel päeval toimuvaks Jüri Jaansoni Kahe Silla jooksuks.

Liikumisharrastuse seminar on osa sportlikust nädalavahetusest – 06. septembril toimuvad Pärnus Martensi platsil lastejooksud ja rahvasporditurg, 07. septembril toimub Jüri Jaansoni Kahe Silla jooks ja käimisretk.

Seminarile registreerumine ning lisainfo: www.2silda.ee, e-mailis riina@2silda.ee, telefonis +372 53951362.