Üritusele on oodatud kõik huvilised, kes tunnevad mõnu liikumisest, aktiivsest puhkusest, Eestimaa kaunist suvest ja triatlonist. Osalema võib tulla nii üksi kui ka koos võistkonnaga - viimasel juhul peaks võistkonnas olema vähemalt 2 liiget, kellest igaüks läbib ühe triatloniala.

Kell 18.00 antakse võistluse start lastele ning kell 19.00 ühisstart juunioritele, põhiklassile, veteranidele ja võistkondadele. Lastel tuleb läbida 100 m ujudes, 2,2 km maastikul jalgrattaga sõites ja 750 m jookstes. Kõikidel ülejäänutel on distantsid vastavalt 300 m, 9 km ja 3 km. Ujumine toimub Palalinna järves, rattasõidud ja jooksud Lähte suusa- ja terviseradadel.

Tegemist on klassikalise krosstriatloniga, kus rattatidstants läbitakse maastikul!

Kokku peetakse arvestust 15 vanuseklassis ja eraldi ka võistkondade arvestust. Autasustatakse kõikide vanuseklasside kolme parimat ja eraldi kolme parimat võistkonda.

Lähte krosstriatloni võistluskeskus paikneb Lähte vaatetorni juures. Triatlonikeskus on osalejatele registreerimiseks avatud alates kell 16.30 ja kohapealne registreerimine lõppeb kell 18.30.

Meie Liigume V Lähte krosstriatlonil osalemine on Internetis eelregistreerunutele tasuta. Tasuta eelregistreerimine lõppeb täna, 25. juuninil. Registreerida on võimalik Meie Liigume koduleheküljel SIIN

Meie Liigume V Lähte krosstriatloni läbiviimist rahastatakse Kodanikuühiskonnas Sihtkapitali Kohaliku omaalgatuse programmi vahenditest.