TALLINN, Vilde tee 62, Arte gümnaasiumi päikesesaal: Jõu- ja vastupidavustreening Ring, kell 19.00–20.00.Treening on mõeldud nii algajale kui kogenud treenijale ja arendab lihasvastupidavust, parandab koordinatsiooni, kiirendab ainevahetust ja tõstab lihastoonust. Igat harjutust sooritatakse 45 sekundit ning seejärel liigutakse järgmise harjutuse juurde. Kohti on piiratud arv, seega tuleb huvilistel treeningule registreeruda e-maili teel: kristelkoitla@hotmail.com

LÄÄNEMAA, Haapsalu, Tallinna mnt 1: Tugev naine?!. Treeningstuudio WHITE LADY kutsub täna kell 19.00 kõiki tervisesporti harrastavaid naisi testima oma lihasjõudu ja tugevust. Ees ootavad erinevad harjutused: kätekõverdused, kõhulihaste harjutused, kükid jne. Proovi kui edukas sa oled!

TARTU, Riia tn 167A, Raja park: Jooksu- ja käimisgrupi treeningud, kogunemine MV Spordiklubi fuajees kell 17.15. Tule õue jooksma või kõndima ja arenda õiget tehnikat spetsialisti juhendamisel vahvas seltskonnas ning leia endale sobiv treeninggrupp! Juhendaja on kogenud triatlonitreener Kaity-Marin Tiitmaa. Ühistreeningud pakuvad koostegemise rõõmu ja  annavad energiat nii treenerile kui ka sportlastele!

Peale selle on terve nädal kogu Eestis käimas MOBO terviseliikumise arvestus. Kõigi usinate vahel, kes on selle nädala jooksul külastanud vähemalt 10 erinevat kontrollpunkti ja teinud MOBO äpiga märke loositakse välja MoveWeeki teemalisi meeneid.

Käimas on ka riikidevaheline ENDOMONDO arvestus, kus mõõtu saab võtta teiste Euroopa riikidega. Loeb see, kes kui palju kaloreid kulutada jõuab, arvesse lähevad kalorid, mis on kulutatud 29. septembrist kuni 6. oktoobrini. Igasugune liikumine loeb ja kõigil on võimalus võita! Selleks tuleb MOVE Weeki kodulehel Eesti tiimiga liituda ja liikuma hakata! Liituda saab SIIN.

Kõigile koolidele mõeldes on  Move Weeki raames valminud kerge aeroobne liikumisvideo “Liikumisminut” Märt Aguga peaosas, kus lapsi kutsutakse tundide vahepeal või miks mitte ka tunni ajal ennast liigutama Põhja-Tallinna hoogse loo rütmis. Videot saab vaadata SIIN.

Liigu terviseks ja kutsu sõber samuti kaasa!

Hea lugeja! See artikkel on saadetud läbi Delfi "Saada kaastöö" rubriigi. Kirjuta huvitavatest üritustest, õpetlikest kogemustest ja muust põnevast ka sina!