Tarkusepäeva eesmärgiks on tutvustada erinevaid huvitegevuse, sportimise ja vaba aja veetmise võimalusi Tartu linnas ja Tartumaal. Sel aastal on alateemaks "Tarkus on liigutav" ning toimub mitmeid tervislikke eluviise ja sportimist populariseerivaid tegevusi.

Tartu Tarkusepäev 2014 programm
Päeva suurim sportlik üritus on põhikooli õpilastele mõeldud Koolikotijooks. Koolialgusega kaasneb liikluspildis suur muudatus kui tänavatele ja teedele ilmuvad taas seljakottidega õpilased. Koolikotijooksuga tõmbame neile tähelepanu ja palume täiskasvanutel koolialguse puhul olla liigeldes eriti tähelepanelikud.
Joostakse kõigile jõukohasel saja meetri pikkusel distantsil ning võimaluse korral oodatakse õpilasi jooksma koolikotiga. Kõik lõpetajad saavad väikesed meened Kalevilt ja A. Le Coqilt ning osalejate vahel loositakse välja kolm õppetööks vajaliku kraamiga täidetud koolikotti, mille on välja pannud Knopka.

Registreerimine jooksule on avatud registreerimistelgis, 1. septembril alates kell 12.00 Kalevi šokolaadipoe ees aadressil Küüni 4. Sealsamas on ka stardipaik, kust joostakse suunaga Tartu Kaubamaja poole. Jooksud algavad kell 14.00 ning joostakse klasside kaupa.

Ootame osalema kõiki Tartu linna ja Tartumaa põhikooliõpilasi.
Lisainfo: www.annenk.ee/tarkusepaev
FB üritus: http://goo.gl/zl1U18