„Soov kesklinna piirkonda lisaks juba tegutsevatele spordiklubidele Viru Keskuses ja Solaris Keskuses veel üks MyFitness klubi avada on olnud meie eesmärk juba mõnda aega,“ kommenteerib MyFitnessi juhatuse liige Erkki Torn. „MyFitness Postimaja lisandumisega avarduvad meie praeguste ja tulevaste liikmete treenimisvõimalused veelgi. Saame lisada treeninguid lõuna- ja õhtutsoonidesse, mis meie tänaste liikmete seas järjest suuremat nõudlust on tekitanud. Samuti on see hea võimalus rikastada tunniplaani uute ja põnevate treeningutega, täiustada jõusaali uute masinatega ning tuua inimesteni uusi trende fitness-maastikul,“ lisab Erkki Torn. 

MyFitnessi spordiklubi hakkab paiknema Postimaja hoone 3. korrusel, kus saab olema kaasaegne jõusaal, uudne funktsionaaltreeningute ala ning moodsad rühmatreeningute saalid. „Meil on väga hea meel avada uus klubi ajalooliselt ja arhitektuurselt nii tähtsas hoones, nagu seda Postimaja läbi aastate tallinlaste jaoks on olnud. Loodame, et uute klubide avanemisega suureneb ka tervisesportlaste arv Eestis, “ lisab Erkki Torn.

Postimaja haldab Catella Corporate Finance OÜ. Ettevõtte juht Aavo Kokk ütles, et tal on tõsiselt hea meel, et nii tubli ettevõte nagu MyFitness otsustas oma uue klubi Postimajas avada. See lisab hoonele esinduslikkust ning annab kesklinnas töötavatele ja elavatele inimestele suurepärase sportimisvõimaluse.

MyFitness on Baltikumi suurim spordiklubide kett, opereerides kümmet klubi üle Eesti ning seitset klubi Riias. 2015. aasta alguses on MyFitnessil plaanis avada uus klubi Riia südalinnas ning sama aasta sügisel klubid Viimsi Keskuses ning Mustamäe keskuses. MyFitnessi teenuste hulka kuuluvad rühmatreeningud, jõusaal, spinning ning personaalsed konsultatsioonid ja kaalunõustamine. MyFitnessi meeskonda kuulub 350 inimest üle Baltikumi.

Postimaja renoveeriti 2013. aastal ning keskuses on üle 8 000 ruutmeetri kaubandus- ning teeninduspinda.