Kärt Jalajase sõnul on Meriton Spordiklubil koostöös Põhja- Tallinna valitsusega toimumas juba teine suvine spordipäev Stroomi rannas. Sõltumata eelmise aasta tuulisest ning küllaltki kargest juulikuu päevast, said kõik huvilised proovida erinevaid treeninguid rannaliival, panna osavus proovile vahvates mängudes ning tantsida meeleolukate rütmide järgi.

Sel aastal on spordipäeva treeningplaani täiendatud veelgi: Lisaks tantsu- ja jõutreeningutele on kavas treeningmaastikul üha enam populaarsust koguv Acro Yoga treening. Nagu nimigi ütleb, on tegemist akrobaatika ja jooga sümbioosiga. Acro Yooga on põnev mänguline joogastiil, kus kasutatakse palju kontakti ning kus liikumine on väga mugav ja orgaaniline. Kärdi sõnul on see väga põnev vaheldus kõigile spordihuvilistele ning eriti just neile, kes otsivad uusi väljakutseid ja võimalusi ennast proovile panna.

Spordipäevale osalema on oodatud ka kõik emad- isad oma väikeste lastega: Kavas on Ema & Beebi treeningtund. Ema & Beebi tund on üldfüüsiline treening, kuhu ootame emasid- isasid kuni 3-aastaste lastega. Oluline on see, et laps jõuaks hoida oma pead ning Sina jaksaksid oma last veel tõsta. Paljud harjutused on koos lapsega, kasutades teda lisaraskusena. Tund sobib kõikidele lapsevanematele, kes soovivad oma lapsega toredalt aega veeta, tõhusalt treenida ning suhelda teiste emade- isadega.

Spordipäevale peab kohe kindlasti tulema kohale, sest üritusele on mitmed toetajad vahvaid auhindu välja pannud. Kärt lubab, et peaauhinnaks loositakse välja tervelt kuu aega treenimist Meriton Spordiklubis ning mõnulemist Meriton Vee- ja Saunakeskuses.
Kärt rõhutab, et selle aasta programmile lisavad vürtsi ja särtsu Carolina Tantsustuudio etteasted ning nalja ja mängulusti pakuvad meeleolukad võistlused. Tema sõnul on päike ja soe suvetuul ilmataadilt tellitud- seega Sinul jääb vaid kohale tulla!

Programm:
12.00 Päeva alustamine
12.10- 12.30 Fiesta Latino- Enn Meiesaar
12.30 – 13.00 Military- Enn Meiesaar/ Acro Yoga- Piret Kasak/ Lõbusad tegevused lastele
13.00- 13.30 Mängud ja võistlused/ Ema & Beebi- Kärt Jalajas
13.30-14.00 Military- Enn Meiesaar/ Acro Yoga- Piret Kasak/ Vahvad mängud lastele
14.00- 14.30 Mängud ja võistlused/ Rannajooga- Anu Ruutu
14.30- 15.00 Zumba- Jorge Hinojosa
15.00 Päeva lõpetamine ja auhinnaloos

Meritoni Spordiklubi juht Kärt Jalajas soovib kõigile eestimaalastele aktiivset liikumisaastat ja kutsub suvistele grillipidudele vahelduseks vabas õhus sportlikult aega veetma!