Kaisa Marran on juba 7 aastat korraldanud Eestis professionaalset Pilatese treenerite koolitust ning esindab Belgias tegutsevat Corpus Pilates koolitust Eestis. Oma õpinguaastate jooksul on Kaisa omandanud oskused ja teadmised Pilatese õpetajate koolitamiseks ning juhendab nüüd lisaks oma õpetajale Kelly McKinnonile ka ise Pilatese kursuseid.

2014 Liikumisaasta puhul algavad augustis taas ka Corpus Pilates õpetajakursused esimeste õpetajasammude tegemiseks. Anatoomia, füsioloogia, Pilates matitreeningu põhialused, harjutusvara ja juhendamisoskuse põhitõed saavad uutel õpetajatel selgeks 2014. aasta lõpuks.

Üks põnevamaid osi koolitusest hõlmas Chair'i ehk vedrudega treeningtooli kasutuselevõttu. Tool kasutab vedrude vasturaskust, mis aitab kaasa süvalihaste arengule. Chair ja teised Pilatese seadmed pakuvad aastate pikkuse treenimise käigus pidevalt uusi väljakutseid nii kehale kui meelele, annavad võimaluse parandada nii keha jõu-, painduvuse kui vastupidavusomadusi. Koolituse läbinud õpetajad seda kõike Eesti harrastajatele õpetavadki.

Pilates treeningsüsteem on üle maailma laialt levinud keha ja meele treening, mille looja Joseph Hubertus Pilates ise nimetas oma loodut Body Contrology st keha kontrollimine meele abil, et oma igapäevaseid tegemisi sooritada äärmise ökonoomsusega. Pilates propageeris juba sajand tagasi tervislikke eluviise, kutsus inimesi üles rohkem liikuma ja tervislikult toituma. See on tänapäeval väga asjakohane üleskutse, mida oleme kõik oodatud järgima.

Kaisa Marran koos oma Pilates stuudio õpetajate ja koolitusõpilastega kutsub kõiki üles enda tervise eest hoolitsema. See tähendab mitmekülgset toitumist, rohkelt liikumist ning aja pühendamist perele ja sõpradele.