Anvar Kruus: 4 põhjust, miks võiks kohale tulla:

1. Sest nii tugevaid maailmaklassi tipptegijaid pole selles vallas Eestis varem käinud.
2. Sest see on ainulaadne võimalus panna end proovile erinevates tantsustiilides A-kategooria artistide käe all.
3. Sest see on parim võimalus õppida Justin Timberlake'i originaalkoreograafiaid nende looja poolt.
4. Sest pole paremat pingemaandamisviisi kui üks hea treening, heas seltskonnas hea muusika saatel.

Anvar Kruusi sõnul on DanceAct Tantsustuudios hip hop tantsu meistriklasse juhendav Marty Kudelka Justin Timberlake´i koreograaf, kunstiline juht ja parim sõber, kes on seadnud show ka artisti käimasoleva 20/20 Exprerience maailmaturnee jaoks. Lisaks on Kudelka seadnud koreograafiat Mariah Carey, Jennifer Lopezi, Pinki, Janet Jacksoni, Jason Durelo, Joe Jonase, Sean Kingstoni ning bändide One Direction, The Jacksons, The Backstreet Boys jaoks. Tema tantsuseaded on võitnud MTV Video Music Awards kaks korda 2007 ("My Love") & 2013 ("Suit and Tie"), esitatud Brit Awards, Espy Awards, Kids Choice Awards, Billboard Awards ning Grammys, samuti saadetes Dancing With The Stars ja So You Think You Can Dance.

Kruus lisab, et vähem tuntud ei ole ka salsa meistriklasse juhendav Gustavo Vargas, kes on tantsinud ning seadnud koreograafiat artistide jaoks nagu Jennifer Lopez, Marc Anthony, Madonna, Will Smith, Usher, Pink, Mya, Alicia Keys, Paulina Rubio, Roselyn Sanchez, Britney Spears, Enrique Iglesias, N'Sync ja Jessica Simpson. Samuti on ta tantsuseadeid teinud ning tantsinud saadetes American Idol, Dancing With The Stars, So You Think You Can Dance, Bruno and Carrie Ann’s Dance Wars, America’s Best Dance Crew, True Blood, Eve, 7th Heaven, Drew Carey, Boston Public, Nikki Cox, American Music Awards, The Grammys, The Latin Grammy’s, Guys Choice Awards, American Idol ja Janet Jackson MTV-Icon.

DanceAct Tantsustuudios toimuvatest meistriklassidest on oodatud osa saama kõik tantsufännid üle Eesti. Tunnid toimuvad lisaks edasijõudnutele ka alg- ja kesktaseme tantsijatele.

Vaata lisaks:

Marty Kudelka showreel: https://vimeo.com/109286428

Gustavo Vargas showreel: http://youtu.be/RTWleWJ9m8o