Pühapäeval, 28. septembril Jõhvis kell 16 algav suvehooajalõpu teatevõistlusel avavahetust sõidab rattur, kes annab teatevõistluse üle jooksjale ja lõpetab võistluse rulluisutaja- või suusataja. Kolm aastat tagasi Pannjärvel alguse saanud võistlus on iga aastaga kogunud populaarsust, eelmisel aastal osales Mäetagusel juba 25 võistkonda. Pärast võistlust toimub suvehooaja sarjade autasustamine.

Lisaks teatevõistlusele on sel nädalal Ida-Virumaal kavas muudki huvitavat.

Teisipäev, 23.09
Jätkub pärast suvepausi IV Mäetaguse ujumissari. Sarja kuuendal etapil on kavas 100 meetri distants, millele saab Mäetaguse suplusmajas startida kella 18-20ni.

Reede, 26.09
Reedel saab valida korvpalli ja jooksu vahel. Jõhvi spordihallis algab kell 17:00 traditsiooniline välkturniir korvpallis ja Püssi rahvamaja juures antakse kell 18:00 start 33. Püssi seeriajooksu viimasele, viiendale etapile.

Laupäev, 27.09
Laupäeval jõuavad kiiremad jooksusõbrad kahele jooksuvõistlusele, sest algusega kl 11:00 toimub Sillamäe sügisjooks ja Narva sügisjooksu põhidistantsi start antakse kl 13:00. Lisaks saavad petankerid Kohtla-Järvel kätt proovida juba alates kell 10:00, kui algav Ivari karikaturniiri tulistamisharjutus.

Jalgpallihuvilistele pakub laupäev saada osa nii esiliiga kui ka meistriliiga mängust. Laupäeval kell 13:00 kohtuvad Kiviõlis Eesti meistrivõistluste I liiga mängus Kiviõli Irbis ja Rakvere Tarvas. Meistriliiga raames toimub Narvas algusega kl 19:00 mäng Narvas Transi ja Sillamäe Kalevi vahel.

Pühapäev, 28.09
Petanki mängitakse Kohtla-Järvel ka pühapäeval, kui kella 10:00 algab paarismänguturniir.
Aktiiv liikumisharrastaja saab tegusale nädalale panna punkti 2. Iisaku rahvajooksul, mis stardib pühapäeval Iisaku rahvamaja eest kell 12:00. Paljude osalejate jaoks on see heaks sissejuhatuseks pärastõunal Jõhvs toimuvale teatevõistlusele.

Läbi näalavahetuse toimub Jõhvi spordihallis esmakordselt toimuval rahvusvahelisel koroonaturniiril “Alutaguse hirv”, kus laupäeval on kavas võistkonnavõistlus ja pühapäeval võisteldakse paarismängus. Mõlemal päeval on võistluste algus kell 10:00.

Kohtumiseni Ida-Virumaal!