Tänasest alates on Tallinna Lauluväljaku esimesel korrusel avatud SEB Maijooksu sekretariaat, kust osavõtjad saavad välja võtta oma stardinumbrid ning kus saab samuti veel laupäevasele Maijooksule kirja panna. Samas on müügil ka juubelijooksu särgid ning saab soodsalt registreerida teistele Spordiürituste Korraldamise Klubi poolt läbiviidavatele rahvaspordisündmustele. Sekretariaat on avatud kolmapäevast reedeni kell 10.00-19.00 ning laupäeva hommikul enne kell 13.00 toimuvaid SEB Maijooksu starte.

Laupäeval kell 11.30 Lauluväljaku Mere värava lähistel toimuvatele Draakoni Lastejooksudele soovitavad korraldajad aja paremaks planeerimiseks lapsed eelregistreerida ürituse kodulehel www.jooks.ee.

Peafavoriidina läheb tänavusel 30. juubelijooksul starti möödunud aastase SEB Maijooksu võitja Liina Tšernov klubist Jooksupartner, kes naaseb täna treeninglaagrist Lõuna Aafrika Vabariigist. Talle pakuvad konkurentsi kolmikõed Liina, Leila ja Lily Luik Tartu Ülikooli Akadeemilisest Spordiklubist, Kaisa Kukk klubist Treeningpartner ja mitmed teised Eesti paremad naisjooksjad.

SEB Maijooks on Eesti läbi aegade suurim naistele suunatud tervise- ja liikumissündmus, millel on kahekümne üheksa aasta jooksul sportlikult aega veetnud üle kahesaja tuhande tubli naise.