Võistluspäeval, 16. augustil suletakse SEB Pangamaja esine teelõik alates kell 08:00 hommikul. Ühistranspordil jääb seega teenindamata Laia tänava peatus, mis viiakse ajutiselt üle Jakobsoni tänavale. Varahommikul suletakse autodele ka juurdepääs Tsentrumi kaubanduskeskuse parklale (v.a. maja teenindavad sõidukid). SEB Panga-Lukoili ümbritsev ring suletakse alates kell 17:00.

Ööjooksu korraldajad paluvad tungivalt vältida parkimist võistluse stardikoridori äärde ja lähistele Laiale, Pikale, Laada tänavale ja Kastani puiestee äärde. Nimetatud alad on tähistatud parkimist keelavate liiklusmärkidega.  Auto parkimine keelatud tsooni on ohtlik nii võistlusel osalejatele kui ka reegleid eiranud auto omanikele. Eesti Ööjooksul osaleb enam kui 6000 jooksjat, kelle marsruut läbib Rakveres järgnevaid tänavaid: Lai, Tallinna, Pikk, Vee, Kastani pst, Silla, Koidula, Adoffi, Laada, Posti. Lisaks ka Rohuaia, Võidu, Karja, Seminari, Tuleviku, Vabaduse. Poolmaratoni tõttu on ajutiselt suletud võistluspäeval ka Lilleoru, Tartu, Kunderi, Tammiku, Tallinna, Õie, Vallikraavi, F.R.Kreutzvaldi, Niine, Karja, Jaama pst, Õli, Heina tänavad.

Jooksust osavõtjatel ja linna külalistel soovitatavad korraldajad auto parkida Jaama pst´le mis tagab jooksu lõppedes kiire ja mugava väljumise linnast Tallinna, Narva, Pärnu või Tartu suunal. Parkimisega linnaruumi ja kesklinna alassse kaasnevad liikluspiirangud, mis võivad tähendada takistusi hilisemal linnast väljumisel (Rakvere Spordikeskuse parkla, Parkali tn – Aqva Spa parkla, Tsentrumi Ostukeskuse tagune parkla).

Ristmikel, sisse- ja väljasõiduteedel on reguleerijad. Liikluse ohjamise ja julgestamise eest Ööjooksu raames vastutab turvafirma G4S. Operatiivsõidukitele tagatakse linna piires läbipääs.

Tavapärane liiklusskeem ajutiselt suletud tänavatel taastatakse peale südaööd.

Eesti Ööjooksu korraldustoimkond palub mõistvat suhtumist liikluspiirangute eest ja aja kokkuhoiu huvides soovitab võimalusel vältida nimetatud õhtul linnaruumis mootorsõidukiga liikumist.

Eesti Ööjooks toimub Rakveres juba neljandat aastat. Sel aastal on korraldajate sõnul starti oodata üle 6000 osaleja.

---

Eesti Ööjooksu 5 km rada vaata siit

START: Keskväljak-Lai tn-Tallinna tn-Pikk tn-Vee tn-Kastani pst-Silla tn-Koidula tn-Adoffi tn-Laada tn-Posti tn-Lai tn-Keskväljak: FINIŠ

Eesti Ööjooksu 10 km rada vaata siit

START: Keskväljak-Lai tn-Tallinna tn-Pikk tn-Vee tn-Kastani pst-Silla tn-Koidula tn-Adoffi tn-Laada tn-Rohuaia tn-Võidu tn-Karja tn-Seminari tn-Tuleviku tn-Vabaduse tn-Vee tn-Kastani tn-Posti tn-Lai tn-Keskväljak: FINIŠ

Eesti Ööjooksu 21,1 km rada vaata siit