Triinu ja Gerly eesmärgiks on lihtsalt läbida maraton ja tõestada iseendile, et iga inimene võib piisava motiveerituse korral läbida 42 kilomeetrit joostes. Kumbki naine pole varem jooksnud kunagi järjest üle 10 kilomeetri võistlustel.

Annika ja Jaana eesmärgiks on läbida maraton alla 4 tunniga. 43-aastase Annika isiklikus rekordiks maratonil on 4:17, seega kärpimisruumi jagub. 28-aastane Jaana on projekti noorim osaleja, kuid tema parim aeg jääb Annika rekordajale alla 7 minutiga. Kumb suudab sügisel parema aja joosta?

Kõige tugevama tasemega peaksid olema Rauno ja Moonika. Esimene neist pole kunagi maratoni jooksnud, kuid 10 kilomeetri aeg 40.47 lubab oletada head aega ka täismaratonil. Moonika on seevastu maratone juba jooksnud - tema parim aeg on 3:35. Mõlema eesmärgiks on läbida Tallinna Maraton alla 3 ja poole tunni.

Delfi Sporditoimetus hoiab kõigil kuuel osalejal aktiivselt silma peal ja kajastab nende edasiminekuid ja katsumusi. Loe ja vaata videosid kuuest osalejast ka Marathon100 kodulehel.