Kuna võistlustrass on täies mahus liiklusele suletud - erand tehakse ühistranspordile ja operatiivsõidukitele -, siis paluvad korraldajad sõidukijuhtidel sihtkohta jõudmiseks tavapärasest rohkem aega varuda ning järgida liiklusreguleerijate märguandeid.

Stardi- ja finišilinnak paikneb Tabasalu spordikompleksi ees. Liikluspiirangud hõlmavad peamiselt Vahtra tänavat, Harku-Rannamõisa maanteed ja Sütemetsa teed.

Korraldajad panevad osalejatele südamele, et vältimaks ummikuid võistluskeskuses, palutakse individuaalvõistlejatel parkida kas skeemil näidatud parklatesse või kaugemale lähtuvalt seal kehtivast tavapärasest parimiskorraldusest.

17 km pikkusel rajal soojendamine on võistluse ajal keelatud! Austagem kaasvõistlejaid ning laskem neil häirimatult oma võistlussõidule keskenduda!

Tänalõunase seisuga oli end Filter Tabasalu temposõidule kirja pannud üle 250 rattasõbra. Registreeruda saab ka kohapeal. Ilmaprognoosi kohaselt on kolmapäeva õhtul Tabasalus vahelduva pilvisusega ilm. Vihma ennustuse kohaselt ei saja ja sooja on 12 kraadi.