17 erinevas kategoorias võistleb ühtekokku 57 sportlast. Võistlus algab laupäeval kell 16.00 ja toimub Salme Kultuurikeskuses. Tutvu võistlejatega siin.

Peakorraldaja Arnold Tokko sõnul saab võistlus olema vaatemänguline. Eriti põnev on kindlasti bikiinifitness võistlus, mis asendab justkui tänapäeval missi- võistlusi. Ala on muutunud üha populaarsemaks ja sellel aastal astub lavalaudadele rekordiliselt palju osalejaid. Homne üritus on justkui katsevõistlus Balti matšile ja Euroopa meistrivõistlustele.

Ajakava:

10.00 - 11.00 sportlaste registreerimine Salme Kultuurikeskuses;
12.00 athletic-fitnessi jõu- ja vastupidavusvoorud (Reval-Sport Spordiklubis);
15.30 avatakse uksed pealtvaatajatele;
16.00 30. Eesti karikavõistlused kulturismis ja fitnessis, võistluste avamine

Liikumisaasta 2014 pole kampaania, mis kohe selle aasta lõppedes unustatakse. Liikumisaasta raames läbiviidud rohked üritused võiksid anda kaasalööjatele ülevaate erinevatest liikumis- ja treenimisvõimalustest. Nende hulgast tuleb valida endale sobivaimad või meeldivamad ning kujundada oma eluviis liikuvamaks ja seda mitte ainult aastaks 2014 vaid kogu eluks. Kõige rohkem saab oma tervise heaks ära teha eelkõige inimene ise.

Peakorraldaja Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu president, Arnold Tokko, soovib eestlastele head Liikumisaastat 2014 ja kutsub vaatemängulisest võistlusest osa saama, rõhutades, et terves kehas on terve vaim.