Juba neljandat korda toimuva sõidu start antakse samaaegselt Kahe Silla jooksuga. Kui jooksjad ja käijad läbivad 9,86 km pikkuse distantsi, siis finišiga Papiniidus asuva Uue silla kõrval on ratastoolisportlaste võistlusmaa pikkuseks 4,4 kilomeetrit.
Rattastoolisõit Kahe Silla Jooksul

Kuna aga esimest korda Jüri Jaansoni Kahe Silla Jooksu toimumise ajaloos on võimalik tippklassi kergliiklusteel läbida ka Kahe Silla ring tervikuna, pakuvad korraldajad võimalust soovijatel sõita rada läbi ka täispikkuses. Seejuures loetakse teist distantsi poolt nn avatud rajaks ning aeg läheb ikka kinni poolel maal.
Finišis ootab sõidu lõpetajaid Kahe Silla jooksu osavõtjamedal ning vajadusel korraldatakse osalejatele transpordiga tagasi stardipaika.

Igas võistlusklassis autasustatakse nii meeste kui ka naiste kolme paremat.
Kategooriad jagunevad järgmiselt:
* A-tugevad käed
* B-nõrgad käed
* Elektriratastool

Ratastoolisõidu juhendiga saab tutvuda ning võistlusele on võimalik registreerida võistluste koduleheküljel ning Pärnu Keskuse (Aida 7, Pärnu) infopunktis kuni 05. septembrini kell 17:00. Võistluspäevadel toimub registreerimine kohapeal.

Otselingi võistluse registreerimislehele leiad SIIT.

Jüri Jaansoni Kahe Silla Jooksu ratastoolisõit toimub tänu peatoetajale ja suurtoetajatele Salomon, Pärnu linn, Ramirent, Craft, AS Saku. Eriline tänu Presto OÜ-le