Tõukerattasprint toimub Sangaste Rukki Maja ja Sangaste Lossi vahelisel kergliiklusteel edasi-tagasi marsruudil, kokku 8 km. Jõuproove on nii suurtele kui väikestele.
Isikliku tõukeratta puudumisel on võimalik sõiduvahend ka kohapealt laenutada. Kokku on võistluspaigas rentimiseks olemas ca 25 tõukeratast.

Isikliku tõukeratta saad soetada www.tõukeratas.com veebipoest.

Tõukerattasõidud toimuvad osana Sangaste Rukki Päeva programmist. Lisainfo Sangaste Rukkiküla koduleheküljelt.

Registreerumiseks Rukkihundi Tõukerattasprindile tuleb täita registreerumisvorm SIIN.

III Rukkihundi tõukerattasõitude kava:
Kell 12:00
Vahetult peale Rukkipäeva avamist algab Sangaste ja Otepää piirkonna giidi Tuuli Merimaa juhtimisel tõukerattatuur Sangastes. Sobib ka peredele. Osalustasu 5€ /in. 10€ /pere (2+2). Registreerumine internetis ja kohapeal.

Kell 12:00-15:00
Lastele avatud tõukerataste osavusrada. Osalemine tasuta, tõukerattad korraldaja poolt, registreerumine kohapeal. Osalemine jooksvas järjekorras.

Kell 13:00
Start noorte (kuni 16. a) Rukkihundi tõukerattasprindile. Distants 4 km. Osalemine tasuta, tõukeratta rent 3 eurot. Registreerumine internetis ja kohapeal.

Kell 14:00
Start sprindi põhidistantsile - 8 km. Osalustasu 3 eurot, tõukeratta rent 3 eurot. Registreerumine internetis ja kohapeal.

Sõltuvalt osalejate arvust tehakse sprindisõitude stardid mitmes jaos. Korraldajal on õigus teha programmis muudatusi – jälgi infot Tõukerattasõidu Facebooki lehel ja kohapeal!

Võistlusel autasustatakse noorte ja täiskasvanute sprindisõitude kolme parimat tüdrukut ja poissi ning kolme kiiremat meest ja naist. Auhinnad võitjatele on välja pandud Sangaste Rukkiküla liikmete poolt, kõiki finišeerijaid ootavad kingikotid Sangaste Linnase (HELENi helbed) poolt.

Kohtumiseni stardijoonel!. Olete kõik lahkelt oodatud!