Selver Linnajooksude sarjaga soovitakse jooksuharrastajaile pakkuda lisamotivatsiooni kogu jooksuhooajaks, hoogustada üleriigilist sporditurismi ja anda erinevates linnades toimuvatele jooksudele laiemat kõlapinda.

Selver Linnajooksude arvestusse kuuluvad 2016. aastal:
14. mai Tartu Kevadjooks, Tartu, 10 km
5. juuni Rapla Selveri Suurjooks, Rapla, 10 km ja 5 km
11. juuni Narva Energiajooks, Narva, 21,1 km ja 7 km
13. august Eesti Ööjooks, Rakvere, 21,1 km ja 10 km
4. september Jüri Jaansoni Kahe Silla Jooks, Pärnu, 10 km
10.-11. september SEB Tallinna Maraton ja Sügisjooks, Tallinn, 42,2 km, 21,1 km ja 10km
2. oktoober Paide-Türi Rahvajooks, Paide-Türi, 13,6 km ja 6,5 km

Jooksusari loob stiimuleid nii tipptasemel jooksjatele kui harrastajatele. Kõigil seitsme osavõistluse peale vähemalt sada kilomeetrit läbinutele, ehk „100+“ arvestuses paremate osas toimub punktiarvestus, mille põhjal selguvad sarja parimad. Auhinnafondi suuruseks on enam kui 7 000 eurot.

Selver Linnajooksud sarjas osalemine on jõukohane igale jooksuharrastajale. Distantse saab valida ja kombineerida selliselt, et kogu sarja peale 100 km kokku tuleks. Näiteks „100+“ raja läbimiseks ei pea osalema kõigil osavõistlustel, samuti ei pea ilmtingimata läbima maratoni. Jooksvat arvestust osavõistluste pikkade distantside lõikes (varasem Kuldrada) peetakse finišiprotokollide põhiselt ja lisatakse iga osavõistluse järgselt Linnajooksude kodulehele internetis.

Kõik harrastajad, kes „100+“ raja läbivad saavad Selver Linnajooksude medali ja Nike jooksujalatsid. Osalejad, kes on läbinud mistahes ajavõtuga distantsi kõigil seitsmel osavõistlusel, saavad kirja osaluskorra ning autasustatakse Linnajooksude medaliga.

Ühtne registreerimine kogu sarjale on avatud kuni 30. aprillini Selver Linnajooksude kodulehel www.linnajooksud.ee