Kohal käis ligi 140 tüdrukut vanuses 13 - 30, kellest tähelepanelikud kohtunikud valisid välja kõige rõõmsameelsemad ja liikuvamad, kes saavad alustada treeninguid TTÜ tantsutüdrukute treeningrühmades.

Välja valitud neiududest moodustatakse 2 võistlusrühma (TTÜ Korvpalli Tantsutüdrukud ja TTÜ Võrkpalli Tantsutüdrukud) ning sel aastal uute rühmadena järelkasvurühm 13-18 aastatsele ja eraldi harrastajate grupp.

Tantsulise osa läbi viinud TTÜ Tantsutüdrukute treener ja manager Sandra Raju kommenteeris eilset: ''Korvapalli- ja võrkpallitüdrukute tiimid on sel aastal väga tugeva tasemega ja lavalt oli nii vinge näha kuidas neiud pingutasid, et silma jääda. Super! Sel aastal oleme otsustanud panustada suurel määral ka järelkasvu kindlustamisele ning oleme valmis palju energiat panustama just nende peale. Meil on suurepärased treenerid Keisy Põldsam ja Taaniel Uleksin, kes alustavad noorte kiusamist juba uuest nädalast'' viskab Raju natuke nalja.

Lisaks nimetatud kolmele rühmale on TTÜ Tantsutüdrukud avamas ka neljanda rühma: ''Otsustasime juba eelmise hooaja alguses, et kui teha siis teha suurelt ja korralikult ning panime plaani, et uuest hooajast loome ka lisarühma neile, kes pole veel valmis liitumaks korvpalli- või võrkpallirühmaga. See rühm on tüdrukutele, kelles näeme suurt potentsiaali saamaks meie võistlustiimidesse aga kes vajaksid veel natuke treeningut kohanemaks meie rühmade stiili ja süsteemiga. Harrastajate tantsutreeneriks on Eva Ottas, kelle kogemused ja tantsualane haridus on kõrgelt hinnas - oleme väga õnnelikud, et Eva meie vanemat järelkasvurühma treenib! Tahan ka mainida, et konkurss oli kõikidesse rühmadesse ning sel aastal kahjuks kõik soovijad sisse ei saanudki. Eks siis järgmisel aastal tasub uuesti proovida aga arvestada tuleb sellega, et tase ainult tõuseb.'' kinnitab Sandra Raju ning lohutab neid, kelle ees TTÜ Tantsutüdrukute saaliuksed veel natukesed ajaks kinni jäävad.

Juba täna toimub TTÜ Saltopoiste tiimi audition - kõik akrobaatilise taustaga poisid on oodatud eelregistreerima laura@ttutantsutudrukud.com

TTÜ Tantsutüdrukute tegemistega võite end kursis hoia www.facebook.com/ttutantsutudrukud