Alates aprillist saab Eesti Olümpiakomitee ja Coca-Cola koostöös alguse uus liikumisprogramm „Liikumine teeb erksaks!“, mis pakub reaalset võimalust saada osa vahvatest peredele ning kogukondadele suunatud liikumissündmustest üle Eesti. Programmi raames eraldatakse persepordipäevadele 20 250 eurot ning täiesti uue liikumisharrastuse sündmuse ellukutsumiseks 5000 eurot.

Kuid liikumisprogrammi toetavate üritustega tehti algust juba vastlapäeval, mil Coca-Cola suunas oma heategevusliku jõulukampaaniaga kogutud 10 000 eurot üle Eesti toimuvatele vastlapäeva ürituste toetuseks ning Tartus toimunud seiklusliku spordipäeva toetuseks.

„Liikumisharrastusele ja selle olulisusele tuleks kindlasti rohkem tähelepanu pöörata, eelkõige on oluline just noorte suunamine ja innustamine. Seetõttu on mul hea meel, et Eesti Olümpiakomitee ja Coca-Cola üheskoos noortele toreda ja aktiivse päeva korraldasid, kus nad said mõõtu võtta ka sportlastega, kes paljudele eeskujuks on“ sõnas tuntud kergejõustiklane Rasmus Mägi, kes ka ise üritusest osa võttis.