Lisaks rahvaspordiüritusele võõrustab Peetri alevikus olev finišikeskus ka Balti Keti velotuuri eelviimase etapi lõppu. See tähendab, et 23. augustil saavad Tallinna külje all kokku nii harrastajad kui ka lähiriikide tugevamad profiratturid.

"Kui ma selle mõttega Balti Keti velotuuri Eesti-poolse organiseerija Allar Tõnissaare poole pöördusin, hakkas see talle kohe meeldima. Jõudsime kiiresti kokkuleppele. Usun, et ühisest finišipaigast võidavad mõlema võistluse korraldajad," lausus Fakto Auto Tallinna Rahvasõidu peakorraldaja Mihkel Reile.

Meeleolukas päev Peetri alevikus olevas finišikeskuses algab juba kell 12, kui tehakse algust lastesõitudega. Pärast Fakto Auto Tallinna Rahvasõidu erinevate distantside finišeid annab koos bändiga tunni aja pikkuse tasuta live-kontserdi Eesti üks tuntumaid popartiste Ott Lepland. Balti Keti velotuuri eelviimase etapi kiiremad ratturid saabuvad finišisse orienteeruvalt kell 17.30.

Aprilli lõpuni saab Fakto Auto Tallinna Rahvasõidule, kus on võimalus valida kolme distantsi vahel (110, 48 ja 20 km) registreeruda kevadvooru hinnaga.

ESIALGNE FINIŠIKESKUSE PROGRAMM

12:00 – finišikeskus alustab tegevust, algab lastesõitude registreerimine
12:15 – lastesõidud
14:05 – orienteeruv 20 km tervisesõidu esimeste finiš
14:40 – orienteeruv 48 km võistlusmaa esimeste finiš
15:35 – orienteeruv 110 km võistlusmaa esimeste finiš
16:00 – Ott Leplandi tasuta kontsert
17:00 – autasustamine
17:30 – Balti Keti velotuuri etapi finiš
18:30 – finišikeskus suletakse