Konkursi osalemiseks tuleb moodustada 2-4 liikmeline tiim, kes loob kuni 2-minutilise videoklipi ning laeb selle üles veebikeskkonda. Parimate klippide autoreid ootavad auhinnad, milleks on RIO olümpiavarustus.

„Objektiivsetele mõõtmistulemustele tuginevad uuringud Eestis näitavad, et soovitusliku liikumisaktiivsuse tasemeni küündib koolipäeval 7–13-aastastest lastest vaid 24%. Strateegia Sport 2030 raames oleme Tartu Ülikooli liikumislabori eestvõttel alustanud nii „Liikuma kutsuva kooli“ kontseptsiooni väljatöötamisega kui ka käib töö kehalise kasvatuse ainetunni arendamiseks kaasaegseks liikumisõpetuseks. Käesoleva videokonkursi eesmärk on küsida lastelt endilt, milline on sobivaim ja põnevam liikumisviis koolivälisel ajal ning jagada õpetajatele ja õpilastele paremaid liikumiskogemusi kõigile ligipääsetavas veebikeskonnas,“ põhjendas konkursi vajalikkust EOK liikumisharrastuse juht Peeter Lusmägi.

Videokonkursile „Meie muuvime“ saab videoklippe esitada veebikeskkonnas www.spordinadal.ee/muuvime kuni 29. aprillini. Konkursi võitjad ja parimad praktikad tehakse teatavaks 31. mail 2016.a. Konkurss viiakse läbi koostöös Ühendusega Sport Kõigile ning Coca-Cola Fondi poolt toetatud liikumisprogrammiga „Liikumine teeb erksaks“.