6,6 km pikkuse distantsi läbis enamus osalejatest jooksujalu, kuid teiste seas võttis üritust täie mõnuga ja läbis raja reipal kõnnisammul ka paarkümmend kepikõndijat. 

Jooksu võitja Roman Fosti vormistas jooksu võidu võimsa lõpuspurdiga kindla võidu ja püstitas ühtlasi ka uue raja rekordi. Uueks rekordiks 20 minutit ja 32 sekundit. Fostile järgnesid Serge Tšerepannikov teisena ja kolmas oli Priit Aus. Kõik kolm on Stamina Arcotransport jooksutiimi liikmed.

Naiste arvestuse võitjaks krooniti maratoonor Evelin Talts (Stamina Arcotransport), kes ületas finišijoone üldarvestuses 29-ndana. Naistest oli teine Kaisa Kukk (Sparta) ja kolmas Olga Andrejeva (Stamina Arcotransport).

Harku jooks oli mõlema võitja Roman Fosti ja Evelin Taltsi jaoks viimane nii lühike võistlusdistants enne augusti keskel Zürichis toimuvaid Euroopa meistrivõistlusteks, kus neid ootab ees Euroopa paremikuga konkureerima juba maratonis.

Harku järvejooksu raames toimusid Harku rannas ka Mumuu lastejooksud, kus kuni 12 aastased lapsed läbisid 250 m pikkuse distantsi. Jooksupisikuga sai nakatatud 121 väikest jooksusõpra.

43. jooks ümber Harku järve tulemused leiad SIIT