Kristi Roosimägi on MyFitness treener ja koolitaja ning Be Active Night ürituse projektijuht. Kristi töötab ka personaaltreenerina. Trennimaailmas on Kristi tegutsenud juba pea 20 aastat ja seda nii treenerina, koolitajana kui ka erinevate spordiklubide juhina. Viimastel aastatel on ta keskendunud pigem trenniürituste korraldamisele ja treenerite koolitamisele - Kristi esindab Eestis selliseid rahvusvahelisi treeningkontsepte nagu deepWORK ja bodyART. Ka peatselt 10-aastaseks saav uhke Nike Training Day on alguse saanud just Kristi ideest.

Tule BeActive Nightile üksi või kogu perega, sest treeninguid on nii suurtele kui väikestele ja midagi meelepärast leiab igaüks - soovid tantsida nagu ei kunagi varem või hoopis mõnuleda vesiaeroobikas või ennast veelgi tugevamaks treeninda Ringtreeningus või äkki tahad hoopis Margus Pirksaare näpunäidete abil jooksma minna? MyFitness liikmetele on üritus tasuta, teistele 5 eurot. Registreerumine ja info on aadressil myfitness.ee.

Eesti Olümpiakomitee korraldab Spordinädalat neljandat korda, kõigis Euroopa Liidu liikmesriikides tähistatakse seda ühiselt 23.-30. septembril. Spordinädala raames on Eestis praeguse seisuga kalendris 800 sündmust – võistlusi, avatud ja eritreeninguid, liikumispäevi, matkapäevi, spordipäevi, tervisepäevi ja palju muud. Kui mullu kandsid spordinädala põhiraskust koolid ja spordiklubid, siis tänavu annavad õnnestumisse suure panuse ka tööandjad, kes korraldavad sportlikke ettevõtmisi oma töötajatele. Praeguse seisuga registreeritud üritustest 600 toimuvad koolides ning 125 korraldatakse spordiorganisatsioonide ja 75 ettevõtete poolt. Vaata lisaks ja registreeri oma sündmus kodulehel www.spordinadal.ee