Mõned näited cheerleaderitest Eestis:

Laura (27, insener): Hakkasin cheerleadinguga tegelema, kui Tallinna Tehnikaülikooli füüsikat õppima läksin. Olin tegelenud eelnevalt võimlemisega 12 aastat ja cheerleadingus sain sellelt baasilt veel palju uusi põnevaid oskusi õppida. Mulle väga meeldib, et cheerleading on mõtlevale inimesele - alati peab keskenduma oma tegevusele ja hästi läbi mõtlema, mida teed - elementide ja tõstete sooritamine on väljakutse! Ja muidugi see tiimitunne on üle kõige - see, kui sa saad oma tiimikaaslasi tõesti usaldada, et nad su kinnipüüavad - see on super! Meie tiim ongi nagu suur pere! Cheerleader on sihikindel inimene, kes armastab väljakutseid ja ei anna alla, kui läheb raskeks - trennides peab pidevalt ennast ületama ja tiimi jaoks olemas olema.

Kristi (23, personali- ja arendusjuht): Olen terve elu tantsinud, nii kaua kui mäletan ning cheerleadinguga hakkasin tegelema põnevusest ja huvist millegi uue vastu. Mulle meeldib, et saan siduda tantsutreeningud ning enda füüsilise arendamise akrobaatika näol. Minu jaoks on cheerleader tugeva isiksusega inimene, kes seab endale iga trenniga aina kõrgemaid eesmärke.

Heidi (24, keemia ja geenitehnoloogia doktorant): Tegelen cheerleadinguga mitmel erineval põhjusel. Näiteks sellepärast, et sellel spordialal on võimalik lõpmatult palju erinevaid uusi elemente ja trikke õppida. Seega toimub pidev enesearendamine ja sealsamas ka neseteostus. Lisaks on cheerleading väga lõbus trenn, kuna uute elementide õppimine käib võrdlemisi mänguliselt ja adrenaliinirohkelt. Meil on suurepärane trenni-perekond, kellega on tore ka niisama aega veeta ja näiteks välismaal esinemas käia. Eestis on cheerleading veel vähelevinud ning seetõttu on uhke olla üks selle spordiala tutvustajatest Eestis. Cheerleader on sõbralik, enesekindel ja rõõmsameelne inimene, kelle intelligents ei jää kindlasti alla tema heale füüsilisele vormile.

Jarmo (30, finantskonsultant): Tegelen cheerleadinguga, sest see ala pakub väga erinevaid väljakutseid. Sooritused peavad alati olema maksimaalse pingutusega ning annavad ka väga suure annuse adrenaliini. Kindlasti ei saa mainimata jätta ka meie täiesti fantastilist seltskonda!Cheerleader on väga heas füüsilises vormis, lõbus ja avatud, kindlasti keskmisest suurema tähelepanuvajadusega. Meeskonnamängija.

Taaniel (26, rakendusmatemaatik/programmeerija): Cheerleadinguga tegelen paljudel põhjustel: see pakub erinevaid füüsilisi väljakutseid, nõudes tegijalt head füüsilist vormi ning koordinatsiooni; esinemine on suurepärane võimalus ennast proovile panna ja nautida publiku tagasisidet. Kõik, kes tegelevad cheerleadinguga, on täiega toredad. Cheerleader on minu jaoks keegi, kes on särav isiksus nii laval esinedes kui ka väljaspool trenne igapäevaelus.

Cheerleader Laura (27)

Cheerleader Kristi (23)

Cheerleader Heidi (24)

Saltopoisid Jarmo (30) ja Taaniel (26)