Võru kesklinnast 4,5 km kaugusel asuvad Kubija terviserajad ja harjutusväljak tagavad mitmekesise treeningu kaunis looduses igale spordisõbrale. Rajad algavad SA Võru Spordikeskuse Kubija suusabaasi (Männiku 45) juurest.

Võimalus on sõita 4km asfalteeritud ning valgustatud rajal, mille kõrval ka pehme saepuru rada. Suusabaasi WC ja riietusruumid avatud E – R kella 14.00 – 17.30 Võru Spordikooli õpilaste treeningute ajal. Ööpäevaringselt on avatud väli-WC. Rullirajal looduslik valgustus kuni 30.09.2014

Eelmisel suvel avati Võru-Kubija terviseradadel võimas välijõusaal, mis pakub mitmekesiseid harjutusvõimalusi kõigile. Kaldpinnad ning lõuatõmbekangid on ka raja ääres. Harjutusi on seal igale vanusele.

Äramärkimist väärib fakt, et Võru-Kubija tervisespordirajad võitsid sel aastal 2005. aastast Eesti Kodukaunistamise ühenduse ja EOK poolt välja antava Parima Tervisespordirajatise auhinna.
Eesti kaunis kodu 2014

Rajameistri kommentaar:

"Tegemist on profiililt suhteliselt kerge rajaga, kus on paar tõusu ning paar langust. Rada sobib keskmisele tervisesportlasele, Spordikooli õpilastele jäävad rajad juba kergeks. Oma plussiks loeme veel seda, et rada asub männimetsas, mis pakub nii suvel kui talvel tuuliste ilmade eest varju."

Lisainfot vaata Terviseradade koduleheküljelt!

Terviseradu arendavad Swedbank, Merko ja Eesti Energia.