Lisaks saab Mammastes sõita 5km ja 9km ringil. Rajapõhjad on 4-6m laiused ja suurim tõus rajal on kõrgustevahedega 23m. Suusaradasid hooldatakse rajamasinate ja lumekahuritega. Saad sõita nii klassikalist kui vaba sõidustiili. Mammaste suusarajad pakuvad pinget nii harrastajatele kui ka professionaalidele. Olemas ka spordivarustuse laenutus. Majutuseks saab valida nii hotellitüüpi, kui hostelitüüpi tube - kokku kuni 40 majutuskohta. Lisaks sellele on olemas kaks sauna, avar peosaal, nõupidamisruum, kohvik ning puhkeruum. Eraldi on võimalik tegeleda mitme seiklusrikka alaga, nagu disc-golf, kanuumatk, fotojaht, snowtubing ja palju muud.



Jaak Mae Mammaste terviseradadest:

Mammastes on toimunud kindlasti kiire areng ja tänaseks on keskusest saanud korralik ja arvestatav keskus. Korralik kaasaegne stardimaja ja uued rajad, mis sobivad heal tasemel võistluste läbiviimiseks. Kindlasti väga hea keskus harrastajatele ja noortele. Tegijatele jõudu ja uusi ideid keskuse arendamisel.

Aivar Rehemaa Mammaste terviseradadest:

Radadest niipalju et oma profiililt(5km ring) on ring suht vaheldusrikas. on nii laugeid tõuse, järske nukke, kui ka mõnusaid tasaseid lõike. Ühesõnaga kõike, mida tarvis kaasaegsel suusarajal! Arvan, et treeninguteks sobivad mammaste rajad ideaalselt nii noorsportlastele kui ka harrastajatele, kuna seal saab valida ka kergemate ringide vahel. Samas 5km ring on piisava raskusastmega ka kõrgetasemeliste võistluste korraldamiseks nagu näiteks Eesti meistrivõistlused ja miks ka mitte Skandinaavia karika etapi korraldamiseks (aga seda eraldistardist sõiduks), et kõik liiga ilus ei tunduks siis väike puudus on vast see et rajad pole ühisstardiga sõitudeks mõne koha pealt piisavalt laiad.

Olmetingimuste poolest on samuti Mammastes suur töö ära tehtud ja selle koha pealt ei oska küll midagi nuriseda. Ainult kiidusõnad!!! Pärast rasket treeningut saab ennast ära pesta ja vajadusel ka keha kinnitada. Ühesõnaga tehtud kõik, et saaksite treenimisest ja suusatamisest maksimaalselt mõnu tunda.

Lisainfot vaata Terviseradade koduleheküljelt ja Mammaste Tervisespordikeskuse koduleheküljelt!

Terviseradu arendavad Swedbank, Merko ja Eesti Energia.