Võimalus lendama õppida võiks nii mõnedki särtsakad, kuid veel passiivsed harrastajad tugitoolist välja võluda. Ka edasijõudnud harrastajad on väga teretulnud, sest AcroYoga avab ukse uude põnevasse, lõbusasse maailma. Nii õpid iseennast ja ka oma paarilist paremini tundma ja tunnetama. Nii sobib workshop algajatele ja neile, kes ei ole veel AcroYogaga kokku puutunud.

AcroYoga on kombinatsioon joogast, akrobaatikast ja tervendavatest kunstidest. AcroYoga arendab tasakaalu, tunnetust, oskust olla kohal, õpetab usaldama ja teise inimesega kontakti looma. Pakub väljakutseid kehale ja on väga mänguline, nii ei märkagi, kuidas trenni teed. Selga on soovitav panna veidi liibuvad mugavad riided ja taskuteta püksid. Kohapeal on joogamatid olemas.

AcroYogat tehakse kaaslasega koos, kuid partneriga pole tingimata vaja tulla. Koolitus toimub Ha Tha Joogatoas, Loode 14-11, pühapäeval algusega kell 11.00.

Et paremini mõista, millest jutt käib, võid vaadata ka tutvustavaid videosid.

Workshopi sisu:

• AcroYoga alused ja sissejuhatus
• Terapeutiline lendamine
• Akrobaatiline lendamine
• Tai jooga massaaž

Workshopi korraldajad Kristel Talvistu ja Kalev Külaase soovivad kõikidele harrastajatele avastusterohket ja lennukat Liikumisaastat 2014!