Loeng sobib neile, kes alles planeerivad hakata tennist mängima, nii algajatele kui ka harrastustennisistidele.

Loeng toimub Tallinna Ülikooli Pedagoogilise seminari õppehoones Räägu 49, Tallinn. Loengu pikkus on ca 1,5 tundi. Osavõtutasu on 5 eurot (maksmine kohapeal, sularahas).
Vajalik on eelnev registreerimine: katrin.soidra-zujev@tlu.ee.

Lektor Silver Karjus alustas tennisetreeninguid 19-aastaselt Rakvere Tenniseklubis. On palju aastaid edukalt osalenud nii III, II kui I liiga turniiridel Eestis. Tennisetreenerina töötanud 2005-2007 Inglismaal ja hiljem Eestis US Tenniseakadeemias, juhendades nii lapsi, harrastajaid kui ka tippsportlasi. 2010-2012 oli Karjus Kaia Kanepi treener. Hiljem teinud koostööd erinevate WTA top100 mängijatega. Karjus on saanud Eesti Kultuurkapitali kehakultuuri ja spordi sihtkapitali aastapreemia (2010).

Käesolev loeng on loengusarja TREENI TEADLIKULT kevad 2015 loeng. Sari on suunatud harrastussportlastele, lastevanematele, perearstidele, treeneritele ja kehalise kasvatuse õpetajatele. Kokku on sarjas sel kevadel 11 loengut iga teisipäev kuni mai keskpaigani. Registreerida võib kõigile või valitud huvipakkuvatele loengutele üksinda, sest iga nädal on iseseisev teema.

Peale tenniseteemalist loengut on järgmised loengud:
09.04 Vitamiinide ja mineraalinete mõju organismile ja sportimisele - laboriarst dr Anneli Raave-Sepp
14.04 Füsioterapeutilised võtted edukamaks ja kiiremaks tulemuseks - füsioterapeut Indrek Tustit
21.04 Treeninguga seotud joogid ja nende tarbimine - TÜ professor Vahur Ööpik
28.04 Kuidas panna ihu ja vaim koos sportima? Võtteid jooga, meditatsiooni ja tantra õpetustest - TLÜ lektor Martti Kalda

Koostöös korraldajatega Delfi filmib osasid loenguid. Eelnevatest loengutest valik on seotud artiklitega ja huvilised võivad 1,5 tunnised loengud järelvaadata.