Huvitavatel teemadel jagavad kogemusi treenerid, edukad sportlased, oma ala spetsialistid ja professorid. Esimese loengu pidas jooksutreener Harry Lemberg maratonijooksja treeningutest enne võistlusi ning andis hea ülevaate, milliseid vigu peaks jooksuharrastaja kõige tähtsamal treeningperioodil vältima!

Järgmisel nädalal teeb spordipsühholoog ja „pea“treener Aave Hannus ettekande võistluseelsest psühholoogilisest ettevalmistusest! Teema, mis omab võistlustulemustele suurt kaalu, kuid mida jäetakse sageli kahesilma vahele.

Spordiloengusari on mõeldud harrastussportlasele, kes soovib rikastada oma spordialaseid teadmisi!

Loengutekava on üles ehitatud võttes arvesse keskmise spordiharrastaja tegevusi aasta lõikes (jooksmine ja rattasõit kevad-sügis perioodil, suusatamine talveperioodil).

Loengusarja jooksul jagavad oma teadmisi ja kogemusi paljud Eesti praegused ja endised tippsportlased nagu Jaan Kirsipuu, Jaak Mae, Pavel Loskutov, Allar Raja, Rene Mandri jpt.

Kuna kohtade arv loengul on piiratud ning inimeste huvi loengute vastu suur, tutvu kindlasti loengusarja programmi ja registreerimise tingimustega: http://www.tervisekohvik.ee/est/uritused/spordiloengud/