Festivali eesmärk on suunata naisi leidma endale sobiv liikumisviis ning ka trennikaaslane, kellega koos teha oma eluviisides muudatusi.

"Tegemist on jätkusarjaga kevadel toimud seminaridele, mis korraldati koostöös MyFitnessi spordiklubidega ning mis näitasid selgelt ära vajaduse teha naiste seas rohkem teavitustööd tervise ja treeningute vallas," selgitab ürituse peakorraldaja Riina Odnenko.

Miks naised?
"Naistel on emana ja partnerina kandev roll perekonna väärtuste kandmisel ja kujundamisel, suunavad nad ka teiste pereliikmete hoiakute ja valikute kujundamist," jätkab Odnenko.

Pühapäevase esimese seminari "Keharasvast priiks" keskmes on tervislik ja terviklik lähenemine oma kehakoostisele ning viisidele, mis võimaldava saavutada tervislik kehakaal ja kehavorm teadlikult ja tulemuslikult, mida viivad oma ala spetsid FitLap.ee-st. Olulise tähtsusega seminaril treeniva naise tervisest räägib synlab laboriarst dr Anneli Raave-Sepp neist verepõhistest näitajatest, mida jälgida tervisesportlasena, et teada saada füüsilise koormuse mõju organismile, immuunssüsteemi seisundit, keha energia, vitamiinide ja mineraalide taset. Roman Gritsanjuk lõpetab päeva koduse treeningu võimalusi tutvustades.

Toimuvad zumba, MyFitness BAX ja FIT treeningud.
Festivali alguses saab mõõta oma kehakoostist, soetada väärt tervise- ja trenniasju fitness-turul ning kaasavõetud lapsed saavad aktiivselt lustida Mia mängutoas. Igale osalejale osavõtu eest tänutäheks kinkekott - nii saab väikesest motivatsioonist alguse suur teekond tervislike eluviiside suunas!

Festivali kava ja seminaridesse registreerimine on peakorraldaja Naisedtrenni.ee lehel.

Üritus on ühildatud ka I Eesti lahtiste meistrivõistlustega bikiinifitnessis 2015, mille algus on kohe peale festivali, ehk kl 18.00. Võistluse info: www.fitness.ee www.fitness.eewww.fitness.ee.

Projekti "Liikumine liidab" toetab Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed MISA ja Kultuuriministeerium.