Loeng algab kl 18.00 ja kestab ca 1,5 h. Osavõtutasu on 5 eurot (maksmine kohapeal, sularahas). Toimumiskohaks Tallinna Ülikooli Terviseteaduste ja Spordi Instituut, Tondi 55, Tallinn. Osalemissoovist teatada: katrin.soidra-zujev@tlu.ee.

Seminari viib läbi Kirsti Pedak. Ta on lõpetanud 1993 aastal Tallinna Ülikooli Kehakultuuriteaduskonna. Töötanud õpingute järgselt kehalise kasvatuse õpetaja ja treenerina. Omandanud lisaerialana Tartu Ülikooli Liikumisravi eriala ning  füsioteraapia V kutsekvalifikatsiooni.1996 aastast praktiseeriv füsioterapeut ja õppejõud. Paralleelselt töötamisega on Pedak viinud läbi erialaseid täiendkoolitusi koostöös Eesti Füsioterapeutide Liidu ja erinevate koolitusfirmadega, sh SportEST klastriga.

Loeng toimub koostöös Eesti Spordimeditsiini klastri SportEST ja Tallinna Ülikooli Terviseteaduste ja Spordi Instituudiga loengusarjas TREENI TEADLIKULT. Lisainfo ja teiste loengute info leiab siit.
Samas sarjas toimub veel sel kevadel 2 loengut:
13.05 Liikuja jalatervis – põhjustatud haigused, uuringud, tallad, ortoosid - jalaravispetsialist Kalev Toots
20.05 Venituse vajalikus ja olulisus taastumisel - füsioterapeut Indrek Tustit 

Delfi on osasid Treeni teadlikult loenguid filminud, need on ca 1,5h ja need leiab seotud artiklitest. Käesolevat, 6.05, loengut ei filmita, seega kõik huvilised on oodatud kohale.  

2014 on liikumisaasta Eestis. SportEST soovitab liikuda teadlikult!