Kohale on soovituslik tulla spordiriietes, sest jalauuringu teostamisel võib osutuda vajalikuks osutuda jooksulingil jooksmine. Vale koormusjaotus jalal, liiga kõrge või lame tallavõlv ja ebasobivad jalanõud võivad põhjustada tervisehädasid, näiteks valu pöia esi- ja tagaosas, põlves, seljas, varvaste asendi muutusi, rühihäireid, jpm.

Registreeri oma osalus SEB Maijooksul ja võida auhindu!
Lisaks oma jalgade tervise kontrollimisele on Viru Keskuses võimalus ennast registreerida ka 18. mail 2013. a toimuvale SEB Maijooksule (kuni 16.mai kl 17.00). Kõigi võistlustele registreerunute vahel loositakse välja NIKE jooksukomplekt (jooksujalatsid, püksid, pluus - koguväärtuses 200 eurot) või NIKE jooksujalatsid! Loosiauhinna võitja tehakse teatavaks reedel, 17.mail SEB Maijooksu kodulehel. Enne veel toimub ka kaks vaheloosimist (13.mail ja 15.mail), kus perioodi jooksul Viru Keskuses SEB Maijooksule registreerunute vahel loositakse välja NIKE jooksujalatsid (väärtusega 100 eurot). Loosivõitjatele edastatakse vajalik teade personaalselt ja auhinnad saab kätte Viru Keskuse Sportlandist isikut tõendava dokumendi alusel kuni 30. maini 2013. a.

Tea oma tervisest rohkem!
Kohapeal jagatakse ka tervislikku sportimist ja sportiva inimese tervist tutvustavaid infovoldikuid, kus on juttu näiteks alaseljavaludest, jalgade tervisest, vereanalüüsidest, spordivigastuste esmaabist jpm.

Kõigele lisaks on kampaania jooksul võimalik osta ka kvaliteetset spordivarustust soodustingimustel (allahindlus -20%).

Partnerid
Eesti Spordimeditsiini klastri SportEST partneritest löövad teavitustöö projektis kaasa Sportland Eesti, Tallinna Maraton, Spordimeditsiini SA, Füsioteraapia Kliinik, Eesti Ortoosikeskus ja Tallinna Spordi- ja Noorsooamet.

TULE JA SAA TEADA, KUIDAS TERVISLIKULT SPORTIDA!