Naisratturitest tuli esimeseks Fixus Sport 2 võistkonna esindaja Ivika Lainevee , kes üldarvestuses lõpetas 225. Kohal, kaotus sarja üldvõitjale ligi 34 minutit. M18 vanusegrupi võitis Sten Sarv, kaotus võitjale 00:07:12. Võistlusklassis U23 oli parim Ivo Suur võistkonnast ProShop Team ajaga 02:13:12, kaotus võitjale 00:04:44. Poolmaratoni distantsil saavutas esimese koha Josten Vaidem Viljandi Rattaklubist.

Võistkondlikus arvestuses võttis esikoha punktis Arctic Sport Club, teise koha sai Investment Agency Team ning kolmanda koha Fixus Sport. Naiskondlikult oli parim Haanja RattaklubiHaraga/Scanpix.

Elva Rattamaratoni peakorraldaja Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi esindaja Jüri Kalmuse sõnul  sujus juubelivõistlus tõrgeteta ning ilm soosis sportlasi. Ka Elva Rattamartoni peakohtunik Ants Väravas sõnas, et nii jalgratturitel kui ka pealtvaatajatel vedas ilmaga. „ Päike paistis ja ilm oli soe. Eriti hea oli see, et enne võistlust sadanud vihm pani kruusateedel tolmu kinni. Võistluse üldine meeleolu oli Väravase sõnul suurepärane.  

Kokku registreerus Elva Rattamaratonile 1543 jalgrattasportlast. Neist 1096 startis maratoni rajale ja 447 poolmaratonile .