Nõmme Spordikeskuse ja korraldajaklubi Sportkeskus.ee koostöös sai võistlusrada operatiivselt lumest puhastatud ning 75 vaprat osalejat võisid asuda stardijoonele. Distantsi pikkus täpselt 5 km. Rajarekordeid sedakorda ei ohustatud ning jooksu võitis tulemusega 16.03 Taivo Püi (SK Sportkeskus.ee), kelle hooajaks ettevalmistumine on terviseprobleemide tõttu olnud lünklik. See oli Püvile kontrolljooksuks enne selle kuu 21. päeval toimuvaid Eesti murdmaajooksu meistrivõistlusi.

Püvile järgnesid kergelt lumisel ja märjal rajal klubikaaslane Sander Jürs (16.20), mullune Eesti  maratonijooksu meistrivõistluste pronks ning Hasso Paap (TÜASK) ajaga 16.25.

Naistest näitas head hooaja eelset minekut Evelin Talts (Stamina-Arco Transport), kes lõpetas 13. koha ja suurepärase isikliku rekordiga sel rajal 18.02. Talle järgnesid naismailerid Kelly Nevolihhin (KJK Vike) 19.30 ja Liina Tšernov (SK Sportkeskus.ee) 19.36.

Naiskondadest võidutses Rakvere KJK Vike (Kelly ja Kille Nevolihhinid, Laura Kallas), meeskondadest SK Sportkeskus.ee I (Taivo Püi, Sander Jürs, Allan Männi).

26. mail stardib Hiiu staadionil järjekordne Nõmme seeriajooksu hooaeg, kavas 800 ja 5000m jooks.