Mida sa arvad, Rein, kui paljud meist tuuri läbi sõidavad?

Minu jaoks on teie plaan hullumeelne. Ma ei oska ennustada paljud teist boksi ronivad, aga ma arvan, et keegi ikka murdub. Võib-olla mentaalselt, aga kas tervis asja talub, see on küsimärk, sest tihtipeale löövad suured koormused mujalt välja. 

Milliseid raskuseid meil teel trotsida tuleb?

Esiteks ei tea me kunagi, mis ilma meile vanajumal pakub. Lisaks on raske leida väikeseid kõrvalteid ja suurtel maanteedel sõit on kindlasti väga ohtlik. Seda eriti Poolas, kus asfalt on nõukogude ajast. Kindlasti tuleb arvestada valusate jalgade, tüdimusega. Pärast nädalat leiate, et „kurat, suve oleks mõnusam veeta Pärnu rannas või isegi tööl" :) 

 Milline on tiimile kogu tuuri suurim väljakutse?

Kindlasti ränkrasked mäed.

Millist emotsiooni võime Huezilt (Alpe d'Huez - Tour de France´i legendaarseim ja raskeim tõus) oodata?

Rasket!

Mida soovitaksid meil täna teha või mille tegemist alustada, et rattatuur õnnestuks?

Soovitan siiralt hakata rattaga tundide kaupa sõitma. Rahulikult. Tempo pole oluline. Oluline on seda teha nüüd, kui selleks veel aega on. Korralik põhi alla - näiteks viis korda nädalas 3 tundi ratast... Kindlasti soovitan hakata ainult tervislikult toituma. See tähendab, mitte dieeti ega näljutamist, vaid korralikku sööki normaalsetes kogustes. Niiviisi peaks suveks asi ok olema. Kindlasti sõitke ka Eesti võidusõite. Igasugused intensiivsed spinnid aga teid väga edasi ei vii - glükogeenivarud saate suureks vaid rahulikult pikalt treenides ning niimoodi muutub ka organism ökonoomseks.

Milline on kindlaim viis õnnestumise ärarikkumiseks?

Palju pidu, vähe trenni, palju trenni, liigne ettevalmistus liiga vara ajab kah isu ära...step by step.