EOK ergutuspunkti leiab laupäeval, 8. septembril kell 17-19 Tallinna Sügisjooksu 10km distantsi rajal umbes 1,3km ja 8,7km pealt – Rannamäe tee ja Väike-Rannavärava tee ristumiskohas.

Jooksjaid ja kepikõndijaid tulevad ergutama olümpiavõitja Gerd Kanter, olümpiapronks Allar Levandi, raudmees Marko Albert, kergejõustiklane Janek Õiglane, korvpallur Rauno Pehka, curlingumängija Marie Turmann, jt.

Osalejate jaoks on see suurepärane võimalus lüüa meie spordisangaritele patsu, soovi korral vahetada paar sõnagi ning saada sellega jooksu nautimiseks ja finišisse jõudmiseks uut jõudu juurde.

Tallinna Sügisjooksu 10 kilomeetri distantsile on oodata üle kümne tuhande liikumisharrastaja.

Vabaduse väljakul Tallinna Maratoni võistluskeskuses on kõik huvilised oodatud külastama väljapanekut, kus saab näha olümpiavõitja Gerd Kanteri võidetud tiitlivõistluste medaleid ning 2008, 2012 ja 2016 suveolümpiamängude olümpiatõrvikuid, samuti saab soetada värske trüki Gerd Kanteri õpetlikust noorteraamatust “15 sammu võiduni”. Olümpiavõitja on laupäeval kell 16-17 ja pärast kella 18.30 ka ise võistluskeskuses kohapeal olemas, jagab huvilistele autogramme, teeb ühispilte ja kutsub kõiki 13. septembril Kadrioru staadionil toimuvale lahkumisvõistlusele “Viimane vaatus”.