MyFitnessi juhatuse liige ja Askembla Asset Managementi partner Erkki Torn ütles, et neil on hea meel avada oma järgmine klubi just kesklinnas ning Solarises. "MyFitness Solarise avamine muudab klubiliikmete treeningvõimalusi mitmekesisemaks, eriti just nende jaoks, kes soovivad treenida Tallinna südalinnas," selgitas Torn, kelle kinnitusel saab MyFitness Solarise 800-ruutmeetrises spordiklubis olema jõusaal ja rühmatreeningute saal ning pakkuma hakatakse ka personaaltreeninguid ja konsultatsioone.

Solaris keskuse tegevjuhi Anneli Palvadre sõnul sobib MyFitness hästi keskuse aktiivse ja vaba aja sisustamisele suunatud kontseptsiooniga. "Südalinnas elavatel ja töötavatel inimestel on sügisest alates veel üks mõjuv põhjus Solarist külastada," märkis Palvadre, kelle sõnul napib kesklinnas kvaliteetseid sportimisvõimalusi. "Iga päev lõpetavad tuhanded inimesed Solarise lähiümbruses tööpäeva, lisaks ümbruskonna elanikud ja paljude koolide õpilased - nõudlus uue spordiklubi järgi on meie hinnangul tuntav," lisas Palvadre.

Samades ruumides lõpetab juulis oma tegevuse Tallinna Tantsuakadeemia, mille eestvedaja Märt Agu tunnistas, et senisel kujul osutus mitmekülgsele tantsuharidusele ja -harrastusele suunatud projekt liiga ambitsioonikaks. "Samas on konkreetsed ruumid Solarises otsekui loodud sportimiseks ja ma soovin uuele klubile siiralt edu," lisas Märt Agu, kes jätkab edaspidi tegevust endanimelise tantsukoooli juhi ja treenerina.

2008. aastal tegevust alustanud My Fitness on kasvanud kiiresti Eesti suurimaks spordiklubide ketiks, opereerides tänaseks klubisid nii Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas kui Viljandis. MyFitness Solaris saab olema kümnes MyFitnessi klubi Eestis ning ettevõte loodab paari aastaga avada veel mitmeid uusi klubisid. MyFitness+ paketiga saab treenida kõikides MyFitness klubides üle Eesti. MyFitnessi treeningpaketid sisaldavad rühmatreeningute, spinningu ja jõusaali külastamist.

2009. aastal avatud Solaris Keskus on üks Tallinna populaarsemaid kaubandus- ja meelelahutuskeskuseid, mida külastab päevas ligikaudu 25 000 inimest. Keskuses asuvad Nokia Kontserdimaja, kaks kino, südalinna suurim toidupood, üle kolmekümne kaupluse ja kümmekond kohvikut-restorani.