Ürituse peakorraldaja Kristi Roosimägi sõnul on Nike Treeningpäevale oodatud kõik, kes soovivad veeta ühe toreda päeva sportides, proovida uusi treeningstiile, mida muidu spordiklubi nimekirjast ei leia ning treenida parimate treenerite juhendamisel Suurbritanniast, Ungarist, Saksamaalt, Lätist ja Eestist. „Tegu on rahvaspordiüritusega, kuhu on oodatud kõik spordisõbrad – treeningpäeva programmis on midagi nii jooksuhuvilistele, tervisesportlastele kui ka tantsuliste ja rahulike venitustreeningute austajatele. Lisaks on kavas hariv loeng treeningujärgsest taastumisest,“ ütles Roosimägi.

Nike Treeningpäeval on teiste põnevate stiilide kõrval nagu bodyART Strech ja Combat Fight võimalik esmakordselt Eestis proovida intensiivset ja funktsionaalset kardiotreeningut deepWORK. Roosimägi sõnul on treeningute valik spordiklubides viimaste aastate jooksul muutunud põnevamaks ja mitmekülgsemaks. „Täna on selgelt näha, et fitnessmaailm liigub lihtsate, kuid intensiivsete ja spordist inspireeritud tõhusate ja arendavate treeningute suunas. Positiivse trendina saab esile tuua, et üha enam võib rühmatreeningutes kohata ka mehi,“ lisas Roosimägi.

Treeningpäev toimub 2. märtsil 2013 TTÜ Spordihoones (Ehitajate tee 4/Männiliiva 7) kell 15.00-19.40 ning on flaieriga kõigile tasuta. Flaierita on piletihind 5 EUR (kohapeal saab maksta vaid sularahas).

NB! Flaierid on saadaval Sportlandi ja Cityspordi kauplustes ning spordiklubides üle Eesti!

Ürituse programm:

15.00 Hot guys and sexy dance! - Toni Nemeth, Balazs Borsodi ja Sven Idarand

15.40 ZUMBA - Estonian Zumba Team

16.30 Combat Fight - Sonja Moses ja Toni Nemeth

17.00 Paus ja loeng "Treeningujärgne taastumine" - Anneli Sikkut

17.30 Nike Training Club: Train to Run - Sonja Moses ja Kristi Roosimägi

18.15 deepWORK - Toni Nemeth ja Balazs Borsodi meeskonnaga

19.00 bodyART Strech - Rita Lencses meeskonnaga

19.40 Ürituse lõpp