Videokokkuvõtet pakuvad korraldajad SEB Tallinna Maratoni raames esimest korda. Lühike video salvestati võistlusraja erinevatesse punktidesse lisatud 20 HD kaamera abil. Maratonirajal paiknes 5 kaamerat, poolmaratonil 4 ning 10 kilomeetri distantsil 2 kaamerat. Lisaks oli mitu kaamerat paigaldatud starti ja finišisse.

Videolahenduse tõi Eestisse videoturundus.ee koostöös Hollandi ettevõtte Mysports.TV-ga. “Eile õhtul jõudsid videod maratoni kodulehele ning need on ostunud väga populaarseks. Esimese 12 tunni jooksul on videosid vaadanud üle 2500 osaleja, mis näitab, et jooksjatel on tõepoolest huvi näha just ennast vastavat distantsi läbimas,” rääkis projektijuht Reigo Kimmel.

Personaalse video nägemiseks tuleb minna kodulehele www.jooks.ee/video ning seal sisestada osaleja nimi. See tähendab, et võimalik on näha nii enda kui ka sõprade jooksuvideot. Videolingid on nähtaval ka finišiprotokollis. Videokokkuvõtte saavad kõik, kel on stardinumber ning kes registreerusid ajavõtuga jooksu- või käimisdistantsile.

SEB Tallinna Maraton on Baltikumi suurim spordisündmus, mis sel aastal purustas rekordid nii maratoni kui ka poolmaratoni distantsil osalenute arvudes. Järgmise aasta SEB Tallinna Maraton toimub 12. ja 13. septembril 2015 ning registreerumine sellele on juba avatud kodulehel www.jooks.ee.