Jooksurajal ning selle lähiümbruses on võistluspäeval liiklus suletud või häiritud, mistõttu autojuhid peaksid kesklinnas liigeldes varuma piisavalt aega ja kannatust või valima alternatiivse tee. Samuti peaksid juhid tähelepanelikult jälgima ajutisi liikluskorraldusvahendeid ning reguleerijate märguandeid ja soovitusi.

SEB Tallinna Maratoni ja SEB Tallinna Sügisjooksu rada kulgeb trassil: Pärnu mnt. (Draamateater) - Viru ring – Narva mnt. – Pirita tee – Merivälja tee – Merivälja tee kergliiklustee - Pirita tee mereäärne kõnnitee – Nafta tn. – Tuukri tn. – Ahtri tn. – Rannamäe tee – Pikk tn. – Tolli tn. – Laboratooriumi tee – Suurtüki tn. – Tornide väljaku kõnnitee - Schnelli pargi kõnnitee - Toompuiestee – Kaarli pst. – Vabaduse väljak (finiš).

9. septembril 2012 kella 8.00-st kuni 16.00-ni on suletud järgmised Tallinna teed ja tänavad: Pärnu maantee Vabaduse väljaku ja Viru väljaku vahel; Viru väljak; Narva maantee Viru väljaku ja Pirita tee vahel (v.a ühistransport); Pirita tee äärne kergliiklustee (Promenaad), Filmi tn. Nafta tn., Tuukri tn., Rannamäe tee, Pikk tn., Tolli tn., Laboratooriumi tee, Suurtüki tn., Tornide väljaku ja Schnelli pargi kergliiklusteed. Lisainfo: http://www.jooks.ee/index.php?id=26

9. septembril 2012 piiratakse järgmistel Tallinna teedel ja tänavatel: Pirita teel, Merivälja teel ja Ranna teel kella 7.00-st kuni 16.00-ni; Ahtri tänaval, Toompuiesteel, Kaarli puiesteel, Vabaduse väljaku sõiduteel kella 5.00-st kuni 18.00-ni.

Teistel jooksuga piirnevatel teedel ja tänavatel toimub liikluskorraldus vastavalt kooskõlastatud liiklusskeemile. Ristmikel, sisse- ja väljasõiduteedel on Munitsipaalpolitsei ja AS Ühisteenused reguleerijad.

Trammiliiklus peatatud kõikidel liinidel kell 8.00 – 16.00. Ühistranspordi skeemi ning soovitused liiklejatele on kättesaadavad Tallinna linna kodulehel.

Tavapärane liiklusskeem ajutiselt suletud teedel ja tänavatel taastatakse koheselt pärast ürituse lõppu ja piirete koristamist. Piirkonna elanikud, operatiivautod ja kohalike asutuste transport lastakse läbi vastavalt reguleerijate poolt hinnatud olukorrale ning tehtud otsustele ja märguannetele. Korraldajad loodavad kõigi heatahtlikule suhtumisele ning vabandavad võimalike ebamugavuste pärast.